Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 1-99 Old School Server Files [Mester2]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan theay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
1.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Mester2 , olarak 1-99 OldSchool yapısı veya 1-99 Orta emek yapısı gibi kişiselleştirilebilir filesimizi satışa çıkartmış bulunmaktayız.
Metin2.site adresinden Server files detaylarına ulaşabilirsiniz.

Alt yapı hakkında :

-Freebsd 11.3 ve 11.4
-Mysql 5.5
-Python 2.9
-Python 2.7 (FoxFS Pack Kilitleme)
-GCC 9
-MartySama Source Alt Yapı v5.3
-MartySama Client (VS2013)

Altta bulunan tanıtım resimleri güncel olmayabilir.Güncel tanıtım için her zaman metin2.site adresini ziyaret edin

Aktif referanslar satın alma gerçekleştikten sonra verilecektir. Kapanan referanslar iletişime geçenler ile paylaşılacaktır.

Aşağıda bulunan resimde GIF dosyaları sabit görsel olarak çıkmıştır. Websitesi üzerinden gif doslarını görüntüleyebilirsiniz.
RHvg6Q.png
RHvXIb.png
1-min.png

2-min.png

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Fazla onlinede oyun gidiyor. Mester2'ye dahil olmuştum onlarca hata var. Yeni güncellenmiş hali ama göremedim o hataların giderildiğini ve tekrardan yüksek online ile denendiğini. Ek olarak fiyatları vermeyip herkese farklı fiyat verme huylarınız komik. Fiyatı ne ise açık açık eklersiniz oraya. Eski emekle files yapan arkadaşlar artık yok malesef.
kanka allah bol kazançlar versin ama aklıma bişi takıldı martysama 5.3 niye vs2013 ile derliyon sürümmü düşürdün

Fazla onlinede oyun gidiyor. Mester2'ye dahil olmuştum onlarca hata var. Yeni güncellenmiş hali ama göremedim o hataların giderildiğini ve tekrardan yüksek online ile denendiğini. Ek olarak fiyatları vermeyip herkese farklı fiyat verme huylarınız komik. Fiyatı ne ise açık açık eklersiniz oraya. Eski emekle files yapan arkadaşlar artık yok malesef.

Son düzenleme:
hocam fiyat web adresinin başında yazıyor zaten kocaman :D
1650483767649.png

gözünüz neye bakıyor bilmiyorum yada okumayı bilmiyorsunuz web adresinin başında fiyat belirtmişim ayrıca hangi mesterden bahsediyorsunuz allah aşkına ağzı olan konuşuyor araştırıp okuyup öyle yorum atın iyi akşamlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri