Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Mester2 , olarak 1-99 OldSchool yapısı veya 1-99 Orta emek yapısı gibi kişiselleştirilebilir filesimizi satışa çıkartmış bulunmaktayız.
Metin2.site adresinden Server files detaylarına ulaşabilirsiniz.
Alt yapı hakkında :
-Freebsd 11.3 ve 11.4
-Mysql 5.5
-Python 2.9
-Python 2.7 (FoxFS Pack Kilitleme)
-GCC 9
-MartySama Source Alt Yapı v5.3
-MartySama Client (VS2013)
Altta bulunan tanıtım resimleri güncel olmayabilir.Güncel tanıtım için her zaman metin2.site adresini ziyaret edin
Aktif referanslar satın alma gerçekleştikten sonra verilecektir. Kapanan referanslar iletişime geçenler ile paylaşılacaktır.
Aşağıda bulunan resimde GIF dosyaları sabit görsel olarak çıkmıştır. Websitesi üzerinden gif doslarını görüntüleyebilirsiniz.
Metin2.site adresinden Server files detaylarına ulaşabilirsiniz.
Alt yapı hakkında :
-Freebsd 11.3 ve 11.4
-Mysql 5.5
-Python 2.9
-Python 2.7 (FoxFS Pack Kilitleme)
-GCC 9
-MartySama Source Alt Yapı v5.3
-MartySama Client (VS2013)
Altta bulunan tanıtım resimleri güncel olmayabilir.Güncel tanıtım için her zaman metin2.site adresini ziyaret edin
Aktif referanslar satın alma gerçekleştikten sonra verilecektir. Kapanan referanslar iletişime geçenler ile paylaşılacaktır.
Aşağıda bulunan resimde GIF dosyaları sabit görsel olarak çıkmıştır. Websitesi üzerinden gif doslarını görüntüleyebilirsiniz.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Fazla onlinede oyun gidiyor. Mester2'ye dahil olmuştum onlarca hata var. Yeni güncellenmiş hali ama göremedim o hataların giderildiğini ve tekrardan yüksek online ile denendiğini. Ek olarak fiyatları vermeyip herkese farklı fiyat verme huylarınız komik. Fiyatı ne ise açık açık eklersiniz oraya. Eski emekle files yapan arkadaşlar artık yok malesef.
kanka allah bol kazançlar versin ama aklıma bişi takıldı martysama 5.3 niye vs2013 ile derliyon sürümmü düşürdün
evet , 2019 ile derlenebiliyor vs ayarları yapıncakanka allah bol kazançlar versin ama aklıma bişi takıldı martysama 5.3 niye vs2013 ile derliyon sürümmü düşürdün
Fazla onlinede oyun gidiyor. Mester2'ye dahil olmuştum onlarca hata var. Yeni güncellenmiş hali ama göremedim o hataların giderildiğini ve tekrardan yüksek online ile denendiğini. Ek olarak fiyatları vermeyip herkese farklı fiyat verme huylarınız komik. Fiyatı ne ise açık açık eklersiniz oraya. Eski emekle files yapan arkadaşlar artık yok malesef.
Son düzenleme:
hocam fiyat web adresinin başında yazıyor zaten kocamanFazla onlinede oyun gidiyor. Mester2'ye dahil olmuştum onlarca hata var. Yeni güncellenmiş hali ama göremedim o hataların giderildiğini ve tekrardan yüksek online ile denendiğini. Ek olarak fiyatları vermeyip herkese farklı fiyat verme huylarınız komik. Fiyatı ne ise açık açık eklersiniz oraya. Eski emekle files yapan arkadaşlar artık yok malesef.
gözünüz neye bakıyor bilmiyorum yada okumayı bilmiyorsunuz web adresinin başında fiyat belirtmişim ayrıca hangi mesterden bahsediyorsunuz allah aşkına ağzı olan konuşuyor araştırıp okuyup öyle yorum atın iyi akşamlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)