- Konular
- 10
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 12h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
hocam fiyat web adresinin başında yazıyor zaten kocamanEkli dosyayı görüntüle 76724
gözünüz neye bakıyor bilmiyorum yada okumayı bilmiyorsunuz web adresinin başında fiyat belirtmişim ayrıca hangi mesterden bahsediyorsunuz allah aşkına ağzı olan konuşuyor araştırıp okuyup öyle yorum atın iyi akşamlar
İnsanları salak yerine koymayı bırakın artık hiç karekterinize yakışmıyor. Gidip ben yorumu yazdıktan sonra fiyat eklemişsiniz.
Ne tanıtımda ne de sitede fiyat yoktu. Hemen eklemişsiniz

Ek olarak sizin Mester2'yi bahsediyorum. Filesi aldığınız sunucudan. Nisan aynıda açtığınız. Oyuna girdiğimizde Zen Fasulye bile çalışmıyordu. İç itemlerin efsunları eksikti efsun gelmiyordu.
Dünyaların düzenlemesi yapıldı bu fileste ve hala çöp halde oyun açılmayacak bir halde. Dünyanın bugu eksiği var bu fileste. Daha utanmadan satıp 1200₺ fiyat biçiyorsun hatalı oldschool filese. Sourceli fiyatı bile düşünemiyorum.
- Konular
- 10
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 12h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 0
İnsanları salak yerine koymayı bırakın artık hiç karekterinize yakışmıyor. Gidip ben yorumu yazdıktan sonra fiyat eklemişsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 76726
Ne tanıtımda ne de sitede fiyat yoktu. Hemen eklemişsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 76727
Ek olarak sizin Mester2'yi bahsediyorum. Filesi aldığınız sunucudan. Nisan aynıda açtığınız. Oyuna girdiğimizde Zen Fasulye bile çalışmıyordu. İç itemlerin efsunları eksikti efsun gelmiyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 76728
Dünyaların düzenlemesi yapıldı bu fileste ve hala çöp halde oyun açılmayacak bir halde. Dünyanın bugu eksiği var bu fileste. Daha utanmadan satıp 1200₺ fiyat biçiyorsun hatalı oldschool filese. Sourceli fiyatı bile düşünemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 76729
Fazla konuşmaya gerek yok. Son güncellemeden sonra oyunculardan gelen şikayetleri de buraya bırakayım. Daha bu 10 online ile yaşanan sorunlar. Kendisini kötülemek istemiyorum ama dalga geçer gibi fiyatı söyleyince gitmiş fiyat eklemiş. Bana da insanları detaylı bilgilendirmek düşer. Daha birkaç ekran görüntüsü bunlar.
Sonra sorarsan sorunsuz files veya o hatalar düzeltildi hiç hata yok der arkadaş.
- Konular
- 37
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 323
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 8,465
- DevLira
- 75
Öncelikle emeğin için teşekkürlerFazla konuşmaya gerek yok. Son güncellemeden sonra oyunculardan gelen şikayetleri de buraya bırakayım. Daha bu 10 online ile yaşanan sorunlar. Kendisini kötülemek istemiyorum ama dalga geçer gibi fiyatı söyleyince gitmiş fiyat eklemiş. Bana da insanları detaylı bilgilendirmek düşer. Daha birkaç ekran görüntüsü bunlar.
Ekli dosyayı görüntüle 76733
Ekli dosyayı görüntüle 76730
Ekli dosyayı görüntüle 76731
Sonra sorarsan sorunsuz files veya o hatalar düzeltildi hiç hata yok der arkadaş.
;Bahsettiğin hataları sırasıyla anlatıyorum dikkatlice okursun
Öncelikle ilk attığın görselde hususi olarak fiyat eklemesi yapılmamıştır. Görsele fiyat koymamak adına insanları siteye çekmek ve tanıtımı detaylı incelemek için belirttiğin index dosyasına herhangi bir müdahalede bulunmadın . Kimse ayrı çekmek gibi bir niyetim yok files şuanda zaten aktif olarak 2 farklı bilişimde satılıyor.
2 . Görselde öğeyi denetle yaparak divi silmişsin eyvallah
akıllı adam sayılırsın3 ve 4. görseller de oyuna verilen güncellemeler bunları sorun olarak görüp veya oyunu çökerticek gibi görüp imalı şekilde atman yetersizliğinin kanıtı sanırım
zen fasulyesinin 500 derece yerine 1000 derece yemeye çekilmesi senin için hata olarak görülüyor anladığım kadarıyla veya öldüğünde slotların gözükmemesi gibi veya damage yemek gibi bu bir bug değil eksik pack hatasıydı arkadaşın 
Yeşil potların iç içe geçmemesi
gerçekten bunları imalı işaretlemen trajikomik kankam 
Gelelim offshop olayı kullandığım tc offlineshopdu. Tc ofllineshopu rebootdan sonra npcleri silme olayı vardı bunu değiştirdim piyasada da muhammed sonra ilk yapan benim sanırım artık tc ofshopda reboot ile npc ler silinmiyor ayrı bi tabloda tutuluyordu. ortalama ve beceri efsunlarının oyun karşılığı 71 ve 72 dir güzel kardeşim burada görüntü bugu meydana çıkıyor tabloda açmadığım stündan dolayı o görüntü sorununu da düzelttik mester2 aktif iken ayrıca 10 online demen daha trajikomik
çok meraklıysan oyunun player tablosunu ve account tablosunu atabilirim oyunun anlık maksimum gördüğü oyuncu sayısı 11.gün dü oda 1.152 kişi olarak geçti 24 saatlik giriş çıkışları uriel üzerinden takip ediyordum tekil 24 saatlik oyuna girip çıkan ortalama kişi sayısı 1.700 - 2000 kişi arasıydı .Offlineshop olayıda tekrardan gelince tc ofllineshopu değiştirdim bunun sebebi tc offun kötü olması değil tc den daha iyi cache ve metin2Nin kendi shop mantığında yazılmış Dali offlineshopa geçmek oldu. Dali ile anlaşmam gereği
https://www.dmca.com/Protection/Sta...d175f0168&refurl=https://youtu.be/tGxTDTn5ZfI
DMCA onaylı yazılım satması bu yazılımın warezini kullananlara yaptırım uygulayabiliyor olması ve sürekli dalinin bu offu geliştirip aktif oyunlardaki sorunları anlık olarak bana iletip çözmesi ve shopu uyarlamanın daha basit olduğu 3 günlük adamsın laf konuşuyorsun ekmeğime taş koyuyor adam gibi derdin varsa yazarsın seni tanımam etmem bok atmayı seven bir milletizde senin yaptığın karaktersizliktir .
benim bu filesi sattığım rakam 1200 ₺ en uygun 1000₺den verdiğim adamlar oldu kimseyi kırmadım herkesin istediğini yapmaya çalıştım basit basit işlerden bok atma icraatlerini koy meydana fake hesaplart ile yazma dostum benim ismim şanım belli yaptığım işler ortada az adam ol
- Konular
- 37
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 323
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 8,465
- DevLira
- 75
Ayrıca konuda ücret belirtmek gibi bir zorunluluğum yok dostum bunuda ekliyorum
- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 9d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 1,379
- DevLira
- 0
hayırlı satışlar fakat ben bu filesı serverın sonlarına dogru satıs konunuzdan almak icin denemeye oyununza girmiştim herkeste +70 ort +70 bec 30 level sacma sapan silahlar oyunda kasma lag buglar vardı mester2den sonra bi yerde yüksek onlineda denendimi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)