InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Toplu Sandık Açma Sistemi Dosyaları c++ c# python (Sök Kullan) hediyemdir. 2022-05-09

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan DoertS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sistemi para için her şeyi yapacak insanlara satmamak lazım herkesten ziyade.
sıkışık olduğum zamanlar vardı eskiden o yüzden ucuza iş yaptığım çok oldu o zamandan kalma bu sistem bu hali yeterince performanslı çalışmıyor oyuncu sayısına bağlı şekilde arkaplanda bazı problemler yaratıyor oyuncu yüksekse can sıkan garip durumları var ama düşükse sorun çıkmaz aktif yüksek oyuncu testlerinde tespit ettiğim birkaç problemden biri geçtiğimiz eylül ve öncesine ait bir sistem o yüzden takmıyorum artık ihtiyacım olmadığı için bir şeye kafam rahat kimseye destek vermiyorum kendi işime bakıyorum artık.

sıkışık olduğum zamanlar vardı eskiden o yüzden ucuza iş yaptığım çok oldu o zamandan kalma bu sistem bu hali yeterince performanslı çalışmıyor oyuncu sayısına bağlı şekilde arkaplanda bazı problemler yaratıyor oyuncu yüksekse can sıkan garip durumları var ama düşükse sorun çıkmaz aktif yüksek oyuncu testlerinde tespit ettiğim birkaç problemden biri geçtiğimiz eylül ve öncesine ait bir sistem o yüzden takmıyorum artık ihtiyacım olmadığı için bir şeye kafam rahat kimseye destek vermiyorum kendi işime bakıyorum artık.

En doğrusu bu olmalıdır, kullanıcak arkadaşlarda konu altında veya kendisi çözü kullanabilir sistemin size ait oldugunu konuya güncelliyecegim bilginiz olsun.

Benim sistem bakıyorum da nerelerde geziyormuş kimseye ne olursa olsun güven olmayacağını tekrar görmüş oldum. :)
Bu sistemi starzon diye birinden aldım senin onun için yazdığını ve senin iznin dahilinde sattığını söyledi. ve ben sana skypedan veya discorddan istek atmıştım iznin haberin varmı diye sorarak aldım. yoksa neyleyim yani özellikle 2 3 defa tekrarladım uğrun bilgisi varmı diye eğer sana o ara ulaşabilseydim sanada sorardım.

Bu sistemi starzon diye birinden aldım senin onun için yazdığını ve senin iznin dahilinde sattığını söyledi. ve ben sana skypedan veya discorddan istek atmıştım iznin haberin varmı diye sorarak aldım. yoksa neyleyim yani özellikle 2 3 defa tekrarladım uğrun bilgisi varmı diye eğer sana o ara ulaşabilseydim sanada sorardım.
satmasında bir sakınca yok ama satarken hiç değilse söylese iyi olurdu diye düşünüyorum haber vermek emeğe saygı da bir noktadır eskide kalmış şeyler olduğundan şu an bu sistem önemsiz bir çalışma kaça aldın özelden yazma şansın varsa sevinirim.

satmasında bir sakınca yok ama satarken hiç değilse söylese iyi olurdu diye düşünüyorum haber vermek emeğe saygı da bir noktadır eskide kalmış şeyler kaça aldın özelden yazma şansın varsa sevinirim.
tabi yazıcam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri