- Konular
- 11
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 6mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 403
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 10,590
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sıkışık olduğum zamanlar vardı eskiden o yüzden ucuza iş yaptığım çok oldu o zamandan kalma bu sistem bu hali yeterince performanslı çalışmıyor oyuncu sayısına bağlı şekilde arkaplanda bazı problemler yaratıyor oyuncu yüksekse can sıkan garip durumları var ama düşükse sorun çıkmaz aktif yüksek oyuncu testlerinde tespit ettiğim birkaç problemden biri geçtiğimiz eylül ve öncesine ait bir sistem o yüzden takmıyorum artık ihtiyacım olmadığı için bir şeye kafam rahat kimseye destek vermiyorum kendi işime bakıyorum artık.Sistemi para için her şeyi yapacak insanlara satmamak lazım herkesten ziyade.
- Konular
- 15
- Online süresi
- 17d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 198
- DevLira
- 21
sıkışık olduğum zamanlar vardı eskiden o yüzden ucuza iş yaptığım çok oldu o zamandan kalma bu sistem bu hali yeterince performanslı çalışmıyor oyuncu sayısına bağlı şekilde arkaplanda bazı problemler yaratıyor oyuncu yüksekse can sıkan garip durumları var ama düşükse sorun çıkmaz aktif yüksek oyuncu testlerinde tespit ettiğim birkaç problemden biri geçtiğimiz eylül ve öncesine ait bir sistem o yüzden takmıyorum artık ihtiyacım olmadığı için bir şeye kafam rahat kimseye destek vermiyorum kendi işime bakıyorum artık.
En doğrusu bu olmalıdır, kullanıcak arkadaşlarda konu altında veya kendisi çözü kullanabilir sistemin size ait oldugunu konuya güncelliyecegim bilginiz olsun.
- Konular
- 31
- Online süresi
- 4mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 213
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 9,019
- DevLira
- 54
Bu sistemi starzon diye birinden aldım senin onun için yazdığını ve senin iznin dahilinde sattığını söyledi. ve ben sana skypedan veya discorddan istek atmıştım iznin haberin varmı diye sorarak aldım. yoksa neyleyim yani özellikle 2 3 defa tekrarladım uğrun bilgisi varmı diye eğer sana o ara ulaşabilseydim sanada sorardım.Benim sistem bakıyorum da nerelerde geziyormuş kimseye ne olursa olsun güven olmayacağını tekrar görmüş oldum.![]()
- Konular
- 11
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 6mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 403
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 10,590
- DevLira
- 12
satmasında bir sakınca yok ama satarken hiç değilse söylese iyi olurdu diye düşünüyorum haber vermek emeğe saygı da bir noktadır eskide kalmış şeyler olduğundan şu an bu sistem önemsiz bir çalışma kaça aldın özelden yazma şansın varsa sevinirim.Bu sistemi starzon diye birinden aldım senin onun için yazdığını ve senin iznin dahilinde sattığını söyledi. ve ben sana skypedan veya discorddan istek atmıştım iznin haberin varmı diye sorarak aldım. yoksa neyleyim yani özellikle 2 3 defa tekrarladım uğrun bilgisi varmı diye eğer sana o ara ulaşabilseydim sanada sorardım.
- Konular
- 31
- Online süresi
- 4mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 213
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 9,019
- DevLira
- 54
tabi yazıcamsatmasında bir sakınca yok ama satarken hiç değilse söylese iyi olurdu diye düşünüyorum haber vermek emeğe saygı da bir noktadır eskide kalmış şeyler kaça aldın özelden yazma şansın varsa sevinirim.