- Konular
- 15
- Online süresi
- 17d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 198
- DevLira
- 21
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar, sözde kendini bilmez bir kaç kişinin sistemi diyelim iyi kullanımlar dilerim.
Sistem bir çok şuan sözde sorunsuz olan fileslerinde satış yapan kişilerin dosyalarında eklidir,
Hatta konusu files paylasıldı bire bir aynı dosyalar sandık açma sistemi güncel içerisinde eklidir.
Gerek yok !
Sistem için [C]Martin Teşekkür edebilirsiniz kendisinin eski yazmış oldugu bir kodlamadır buda kanıtıdır.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Konuya kanıt eklenmiştir güncel++
Senin sistemle senden çok para kazanmışlar xDben 300 400 e satıyordum o zamanlar eylül öncesi![]()
Sağlıklı değil
Paylaşım için teşekkürler.
24 saat içinde konuya kanıt ekleyin lütfen.
- Konular
- 58
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 400
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 171
- MmoLira
- 2,083
- DevLira
- 135
img plss
- Konular
- 11
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 6mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 403
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 10,545
- DevLira
- 12
Merhabalar arkadaşlar, sözde kendini bilmez bir kaç kişinin sistemi diyelim iyi kullanımlar dilerim.
Sistem bir çok şuan sözde sorunsuz olan fileslerinde satış yapan kişilerin dosyalarında eklidir,
Hatta konusu files paylasıldı bire bir aynı dosyalar sandık açma sistemi güncel içerisinde eklidir.
Files linki Ryzen Çöp Dosyaları olan server filesdir.
Sistem ekleyen arkadaşlar kanıt atarsa sevinirim.
Tıkla :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Benim sistem bakıyorum da nerelerde geziyormuş kimseye ne olursa olsun güven olmayacağını tekrar görmüş oldum.

- Konular
- 15
- Online süresi
- 17d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 198
- DevLira
- 21
Benim sistem bakıyorum da nerelerde geziyormuş kimseye ne olursa olsun güven olmayacağını tekrar görmüş oldum.![]()
Ya herkes böyle kusura bakma emegini paylaşmış oldum ama, beni de zorladılar adımı çıkartmaya çalıştı bu haysiyetsizler.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 22d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 132
- MmoLira
- 335
- DevLira
- 0
Sistemi para için her şeyi yapacak insanlara satmamak lazım herkesten ziyade.Benim sistem bakıyorum da nerelerde geziyormuş kimseye ne olursa olsun güven olmayacağını tekrar görmüş oldum.![]()