- Konular
- 302
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 11mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 4,774
- Altın Konu
- 32
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 34,817
- DevLira
- 15
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 685
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 8mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,194
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- MmoLira
- 3,311
- DevLira
- 11
Uzatmaya gerek yok capella filesin son halinin dosyalarıdır questleri kullanabilirsiniz . Tamamı olmasa bile birkaç açık pack bırakıyorum inceleyip sökmeler yapabilirsiniz. Boss ring questide içinde mevcuttur. Fileste lisans vardır yani kullanamazsınız. Mezuhost satışını yaptığı halide elimde mevcut onda lisans yok ilerleyen zamanlardada o halinide paylaşırım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Src gelicek mi ?
- Konular
- 2
- Online süresi
- 20h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 110
- DevLira
- 3
2 gündür seni izliyorum bevis srcsi elimde var demissin gidip birkac kisiye satmaya calismissin hatta en son boss ring var satayim demissin 500TLye ama elinde olmayan biseyi satmaya çalışmak bence resmen dolandiricilik. Boss ring souecesi var nasil satabilirsin ki elinde olmayanbseyi, konuna gelecek olursak zaten bunlari bevis isteyen herkese veriyoedu demo oyun olarak en guncel halini gidip her zaman alabiliyorsun adamdan.
Birde lisansi kirilmis capella diyorsun mesela bence kullanan kimse olmaz şahsen benim oyle dosyalarım olsa ve satsam tonla acik koyarim bence oda koymustur.
Paylasim icin tesekkurler full acik dosyalar modeller yok mu ?
Birde lisansi kirilmis capella diyorsun mesela bence kullanan kimse olmaz şahsen benim oyle dosyalarım olsa ve satsam tonla acik koyarim bence oda koymustur.
- Konular
- 208
- Çözüm
- 68
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,084
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,485
- DevLira
- 3
2 gündür seni izliyorum bevis srcsi elimde var demissin gidip birkac kisiye satmaya calismissin hatta en son boss ring var satayim demissin 500TLye ama elinde olmayan biseyi satmaya çalışmak bence resmen dolandiricilik. Boss ring souecesi var nasil satabilirsin ki elinde olmayanbseyi, konuna gelecek olursak zaten bunlari bevis isteyen herkese veriyoedu demo oyun olarak en guncel halini gidip her zaman alabiliyorsun adamdan.
Yan hesap açam farklı isimle yazam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)