HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tercih meselesi tabi fakat dediğim gibi gpu kullanımı düşüşü göz ardı edilecek bir seviyede değil. 8 yeterli olsa bile 9 bir düşünülebilir.directx 9 desteği olmayan kart kullandıkları zaman bu sorunu yaşarlar onun dışında sorun olacağını zannetmem.
gerek var mı? bence 8 yeterli.
Güzel paylaşım umarım bunda da bozup vermemişsindirLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yorumlarda büyük bir yanlış anlaşılma olduğu için düzeltme gereksiniminde bulundum. %12 gpu değeriyle çalışan client Directx9 güncellemesini alan clienttir. Eski client %44 gpu değeriyle çalışıyor. Yorumlarda herkesin karıştırdığını gördüğüm için konuda belirtmek istedim. GPU taraflı artış yok. CPU ise pcden pcye değişir ben net bir şey söyleyemem onun için.
![]()
![]()

bir şeyleri bozuk verdiğim yok öncelikle bu algıyı bir yıkalım. paylaştığım her şeyi elimden geldiğince düzgün paylaşıyorum. sonradan bozduğum 1 konu var diye bunu sürekli dillendirmenin kimseye yararı yok.Güzel paylaşım umarım bunda da bozup vermemişsindir![]()
tercih meselesi tabi fakat dediğim gibi gpu kullanımı düşüşü göz ardı edilecek bir seviyede değil. 8 yeterli olsa bile 9 bir düşünülebilir.
syserr filan yok
debug mod ile dener misin ?Ekli dosyayı görüntüle 75320
syserr filan yok