Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

METİN2 AÇIK PACK DOSYALARI YARDIM ! ! ! !

myfatih96

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
54750s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
11
TM Yaşı
4 Yıl 1 Ay 17 Gün
MmoLira
5
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamun Aleyküm ben bir bilisimden sunucu kiraladim .Pack dosyalarındaki login resimleri vs degistircem bana acik pack dosyalarinida verdiler fakat nasil duzenleyip oto packa ftp edecegimi tam olarak bilmiyorum yardımcı olursaniz sevinirim

Çözüm

Pack dosyalarını düzenlemek için bu konuya bakabilirsin.Autopatcher güncellemesi için şu videoyu izleyin;

Pack dosyalarını düzenlemek için bu konuya bakabilirsin.Autopatcher güncellemesi için şu videoyu izleyin;

Çözüm

Yardımın icin tesekkürler fakat ben suan acık pack dosyalarni düzenledim fakat tekrar paketlemek icin ugrasiyorum. Bat uzantılı dosyaya girip etcyi paketlemem gerek fakat bat uzantılı dosya acildigi gibi kapaniyor .Yardımın icin tesekkürler team veya skype üzernden yardım edebilcek olan varsa sevnirim.

Ekli dosyalar

• sss.png
    sss.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 67

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri