- Konular
- 29
- Online süresi
- 3d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 544
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Ben Muhammed 23 yaşındayım, 13-14 yılı aşkın bir süredir Metin2 / PVP oyununu oynamaktayım.
Geçtiğimiz 5-6 sene içerisinde bir çok sunucu da yetkili olmamın yanı sıra kendi projelerimi de metin2 oyuncularına sunmuştum.
Kurumsal bir uluslararası şirkette çalışmaktayım, bu nedenle diksiyona ve resmiyete dikkat ederim. Oyuncular ile üslubu düzgün bir biçimde gayet seviyeli iletişimler kurabilirim. Oyuncuların sorunlarını dinlerken sabırlı olur ve olayı onların gözünden bakarak çözmeye çalışırım.
Verilen sorumlulukları en hızlı ve en doğru şekilde yerine getiririm.
Online Süresi;
Hafta içi: Min. 4 Saat
Hafta sonu: Hafta sonu çalışmadığım için süre ile ilgili bir sorun yoktur genelde sabaha kadar aktifim sabahları ise işim yok dışarı çıkmam gerekmiyorsa akşama kadar online oluyorum.
Hakkımda daha fazla detay için görüşmek isteyen arkadaşlar yoruma olarak yada özel konuşma aracılığı ile "discord adını" ve "sunucuda boş olan yetkileri" yazabilir.
Ben Muhammed 23 yaşındayım, 13-14 yılı aşkın bir süredir Metin2 / PVP oyununu oynamaktayım.
Geçtiğimiz 5-6 sene içerisinde bir çok sunucu da yetkili olmamın yanı sıra kendi projelerimi de metin2 oyuncularına sunmuştum.
Kurumsal bir uluslararası şirkette çalışmaktayım, bu nedenle diksiyona ve resmiyete dikkat ederim. Oyuncular ile üslubu düzgün bir biçimde gayet seviyeli iletişimler kurabilirim. Oyuncuların sorunlarını dinlerken sabırlı olur ve olayı onların gözünden bakarak çözmeye çalışırım.
Verilen sorumlulukları en hızlı ve en doğru şekilde yerine getiririm.
Online Süresi;
Hafta içi: Min. 4 Saat
Hafta sonu: Hafta sonu çalışmadığım için süre ile ilgili bir sorun yoktur genelde sabaha kadar aktifim sabahları ise işim yok dışarı çıkmam gerekmiyorsa akşama kadar online oluyorum.
Hakkımda daha fazla detay için görüşmek isteyen arkadaşlar yoruma olarak yada özel konuşma aracılığı ile "discord adını" ve "sunucuda boş olan yetkileri" yazabilir.
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Online süresi
- 11h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
İtachi.exe#8745 ekleymisin bi
- Konular
- 29
- Online süresi
- 3d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 544
- DevLira
- 9
Güncel.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)