R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

ITJA 104-105 WSLİK FİLES V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IT-JA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki konuyu göz gezdirdim bir kaç yazılan yazı değişmiş sadece galiba arasında ki farklar bunlar hocam doğruysa bu durumu onaylarmısın eğer yanlış düşünüyorsam arasında ki farkları anlatırmısın bana efendim.
V1 de 5 6 yakın sistem ekli değidli bunda ekli gir bak Pirana gibi buraya yazacagına zahmet et biraz.

V1 de 5 6 yakın sistem ekli değidli bunda ekli gir bak Pirana gibi buraya yazacagına zahmet et biraz.
Pirana olduğumu nerden anladın?
Sorduğum sorular çok basit sorular neden bu kadar yükseldin?
Girecek ve ikisinin arasında ki farkı bulmam için o değerli vavktimi neden harcamalıyım? Konu sahibimiz bu konuda bize bilgi verir diye yazmıştım ama 5-6 yakın sistem farkı cevabı bence yetersiz. Evet filesin asıl yapısını biliyoruz. Ama gözle görünür yazıların değişmesi kostüm eklenmesi :) neler değiştirdini neden v2 dediğini merak edip sorduğumuz da Pirana oluyoruz

Pirana olduğumu nerden anladın?
Sorduğum sorular çok basit sorular neden bu kadar yükseldin?
Girecek ve ikisinin arasında ki farkı bulmam için o değerli vavktimi neden harcamalıyım? Konu sahibimiz bu konuda bize bilgi verir diye yazmıştım ama 5-6 yakın sistem farkı cevabı bence yetersiz. Evet filesin asıl yapısını biliyoruz. Ama gözle görünür yazıların değişmesi kostüm eklenmesi :) neler değiştirdini neden v2 dediğini merak edip sorduğumuz da Pirana oluyoruz
Anladım kardeşim. Devam et. Söyleyemedim varsay. İster indir dene ister deneme umrumda değil öylesine paylaştım. Kafanı fazla yorma ne ekiymiş ne ekli değişmiş. Diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri