Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
@Murat K. gülmemeliyim gülmemeliyim
Teşekkürler.paylaşım için teşekkürler
V1 de 5 6 yakın sistem ekli değidli bunda ekli gir bak Pirana gibi buraya yazacagına zahmet et biraz.İki konuyu göz gezdirdim bir kaç yazılan yazı değişmiş sadece galiba arasında ki farklar bunlar hocam doğruysa bu durumu onaylarmısın eğer yanlış düşünüyorsam arasında ki farkları anlatırmısın bana efendim.
Pirana olduğumu nerden anladın?V1 de 5 6 yakın sistem ekli değidli bunda ekli gir bak Pirana gibi buraya yazacagına zahmet et biraz.
Sorduğum sorular çok basit sorular neden bu kadar yükseldin?
Girecek ve ikisinin arasında ki farkı bulmam için o değerli vavktimi neden harcamalıyım? Konu sahibimiz bu konuda bize bilgi verir diye yazmıştım ama 5-6 yakın sistem farkı cevabı bence yetersiz. Evet filesin asıl yapısını biliyoruz. Ama gözle görünür yazıların değişmesi kostüm eklenmesi
neler değiştirdini neden v2 dediğini merak edip sorduğumuz da Pirana oluyoruzAnladım kardeşim. Devam et. Söyleyemedim varsay. İster indir dene ister deneme umrumda değil öylesine paylaştım. Kafanı fazla yorma ne ekiymiş ne ekli değişmiş. DiyePirana olduğumu nerden anladın?
Sorduğum sorular çok basit sorular neden bu kadar yükseldin?
Girecek ve ikisinin arasında ki farkı bulmam için o değerli vavktimi neden harcamalıyım? Konu sahibimiz bu konuda bize bilgi verir diye yazmıştım ama 5-6 yakın sistem farkı cevabı bence yetersiz. Evet filesin asıl yapısını biliyoruz. Ama gözle görünür yazıların değişmesi kostüm eklenmesineler değiştirdini neden v2 dediğini merak edip sorduğumuz da Pirana oluyoruz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)