HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Herkese al direk ac diye 2500 tl ye sattigi files bi ton gui vs yaptiktakullanma geregi bile duymadik. O kadar cok hata varki coz coz bitmiyor millete gidip srcli 2500 tl istior bide yuzsuz. Levis2 de ep kupon buglar vs saymiorum bile
@Mehmetcan Y.k nasıl ama çöpp dimii .d indir biraz olsun adam ettim .d kullanirsin
TeşekkürlerSatıştakınden farklidir600 milyarlik files ama ben kendim ikarus hizli sandık felan ekledim
konu kapatılamaz
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Herkese al direk ac diye 2500 tl ye sattigi files bi ton gui vs yaptiktakullanma geregi bile duymadik. O kadar cok hata varki coz coz bitmiyor millete gidip srcli 2500 tl istior bide yuzsuz. Levis2 de ep kupon buglar vs saymiorum bile
![]()
iyi ki vazgeçtin gardaşımmmmmm taktik bu konuya 6 k yazayim millet değerli sansın pazarlikla 2500 ineyimoh kahakaldım diyip bankaya atam faiz yiyemm
Aynen kenksiyi ki vazgeçtin gardaşımmmmmm taktik bu konuya 6 k yazayim millet değerli sansın pazarlikla 2500 ineyimoh kahakaldım diyip bankaya atam faiz yiyemm
dur hatta msp nin esc menusunu ekran alintisiyla alip bide unvan sistemini ekran alintisi yap sagi solu boya 600k ya satarsin
@Mehmetcan Y.k nasıl ama çöpp dimii .d indir biraz olsun adam ettim .d kullanirsin
Valla 7 Ay Önce Satın Alan Müşterim Düşünsün
Dağıtmadan Önce Onun İçin Herşeydi eski Halini Madem Dagıttı Gitsin Biraz Daha Çalışsın
Sıra Geldi Gui Zamanına
Dağıtmadan Önce Onun İçin Herşeydi eski Halini Madem Dagıttı Gitsin Biraz Daha Çalışsın Sıra Geldi Gui Zamanına

TeşekkürlerSatıştakınden farklidir600 milyarlik files ama ben kendim ikarus hizli sandık felan ekledim
konu kapatılamaz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Valla 7 Ay Önce Satın Alan Müşterim DüşünsünDağıtmadan Önce Onun İçin Herşeydi eski Halini Madem Dagıttı Gitsin Biraz Daha Çalışsın
Sıra Geldi Gui Zamanına![]()
ay dur çalma guilerimiiiiziii
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)