Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
EfecanTuncbilek
Formumuzun Süper Yöneticisi olarak gösterdiği üstün başarı ve çalışmaları sebebiyle Co Admin Rütbesine Terfi Etmiştir.
Bundan sonraki süreçlerde yine eskisi gibi, çalışmaya devam edeceğinden hiç şüphemiz yok
Kendisine ve forumumuza Hayırlı Olması Dileği ile...
Allah Utandırmasın.
Formumuzun Süper Yöneticisi olarak gösterdiği üstün başarı ve çalışmaları sebebiyle Co Admin Rütbesine Terfi Etmiştir.
Bundan sonraki süreçlerde yine eskisi gibi, çalışmaya devam edeceğinden hiç şüphemiz yok
Kendisine ve forumumuza Hayırlı Olması Dileği ile...
Allah Utandırmasın.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun.<3
Teşekkür ederim, elbet bir gün.@EfecanTuncbilek tebrik ederim yakışıklı sonunda emeklerinin karşılığını aldın![]()
<3
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun![]()
<3
Teşekkür ederim ortak,Vay vay vay hayırlı olsun hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederim Co admin rehberim.Hayırlı olsun Adminim<3
Teşekkür ederim can can.Hayırlı olsun @EfecanTuncbilek![]()
<3
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun.<3
Teşekkür ederim, umarım birgün çok gözde büyültmemek lazım ulaşılmayacak hiçbirşey yokHayırlı olsun,Senin adına sevindim,inş bizede nasip olur @EfecanTuncbilek<3
Teşekkür ederim müdürüm.Hayırlı uğurlu olsun)
<3
Teşekkür ederim, darısı sizlere.Vay vay vay efecan hayırlı uğurlu olsun sevindim senin adına![]()
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun, başarılarınız devamını dilerim.![]()
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun.![]()
Teşekkür ederim.ya ben uyuyordum yoksa ilk yorum benimdi yaa neyse efecan adminim hayırlı uğurlu olsun görevinde başarılar dilerim. şu yaşadıklarımız hatrına benim terfileride çaktırmadan hızlandırırsan xd
Teşekkür ederim.Hayirli Olsun..
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederim, çalışan demir paslanmaz.Hayırlı olsun darısı Harun paşaya olsun
Teşekkür ederim.hayırlısı olsun
Teşekkür ederim, elbet birgün.Tebrik ederim yolun kırmızı olsun
Teşekkür ederim adminim.Hayırlı olsun adminim![]()
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun başarılar dilerim
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Tebrik ederim. Hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun senin adına çok sevindim başarılarının devamını dilerim <3
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.Tebrikler.
Hayırlı olsun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)