HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Başarılar 

![]()
![]()
Arkadasım bari bakarak yapıosun biraz kendinde bşeyler kat dimi?![]()
full tek tek uğraştım kendim yaptım 2 saat

Şurdaki bütün wallpaper'leri toplarım hepsinin içindeki Çalıntı yada alıntı yerleri gösteririm kapak olursun o yüzden fazla konuşma snide biliyorum ben hepinizi biliyorum merak etmeyın ;D
Ln NeyiNi TopLarsn 1 tane resmim biyerden özentiyse SöyLe yarısmadan diskalifiye etsinler bni...
Bn Senmiyi Lan Ln HaDi Topla wallpaper Leri gösteR bna NeLeri Biliyomussun ?
İfTira aTma senn özendiğin ordan bakTıqın GözLer önünDe ay ve yıldız KarakTer Sırası biLe aynı ne olur göster bna su kanıtlarını o wallpaperin arkaplanı bile bana aiT Logoların hepsine emek verDim ben pc basınDa Dayılık TasLanmaz anLadınmı
Ama isTiyorum neLeri biLdiğini merak eTTm hadi GösTer
@@
Bn Senmiyi Lan Ln HaDi Topla wallpaper Leri gösteR bna NeLeri Biliyomussun ?İfTira aTma senn özendiğin ordan bakTıqın GözLer önünDe ay ve yıldız KarakTer Sırası biLe aynı ne olur göster bna su kanıtlarını o wallpaperin arkaplanı bile bana aiT Logoların hepsine emek verDim ben pc basınDa Dayılık TasLanmaz anLadınmı

Ama isTiyorum neLeri biLdiğini merak eTTm hadi GösTer
@@Ln NeyiNi TopLarsn 1 tane resmim biyerden özentiyse SöyLe yarısmadan diskalifiye etsinler bni...Bn Senmiyi Lan Ln HaDi Topla wallpaper Leri gösteR bna NeLeri Biliyomussun ?
İfTira aTma senn özendiğin ordan bakTıqın GözLer önünDe ay ve yıldız KarakTer Sırası biLe aynı ne olur göster bna su kanıtlarını o wallpaperin arkaplanı bile bana aiT Logoların hepsine emek verDim ben pc basınDa Dayılık TasLanmaz anLadınmı
Ama isTiyorum neLeri biLdiğini merak eTTm hadi GösTer@@
Tartışmaya gerek yok biliyorum hepsini sen merak etme
Hakaretlerin diz Boyu! Bide bana pc başında dayılık taslama diyorsun!Asıl dayılık taslayan sensin klavye bebeliği yapan sensin bana diyorsun dayılık taslama pc başında diye! İlk önce kendine bak sonra bana laf at ! Goçum
Sen benim yaşımın kaç oldgunu biliyormusunda laf atıyorsun.! Terbiyesiz herif seni !- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)