Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

MMOMT2 Logo | By-Erkut |<3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan by_erkut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Klavye bebesimi ? İstanbul Teknik Ünversitesndeym istanbula yolun düserse burdan bana söle bi görüselm merak ediyrum acba kaç yasındasın AYRICA BÖYLE İSLER YAŞLA BİTSEYDİ AJDARIN ATOM MÜHENDİSİ OLMASI GEREKİRDİ değilmi ? terbiyesiz herif demen ayrıca bi küstahlık HERİF mi x) ben sadece herkes pc basında 18 yasından yukarı gösterir kendini dedim senn seviyende bu dedim anladınmı konu nerden cıktı bi arkana bak sen M2-TR nin logosundan bakarak yaptn bende bunu eleştrdm AYRICAAAAA ÖYLE ORTAYA SOĞAN ATIP DOĞRAMAMAK OLMAZZ SÖYLEEE BAKALIM NEYMİS BENİM LOGOLARIM HAKKINDA BİLDİKLERİN BİLMEDİĞİN BİRSEYİ ORTAYA ATMA GÜNAHTIR !

Klavye bebesimi ? İstanbul Teknik Ünversitesndeym istanbula yolun düserse burdan bana söle bi görüselm merak ediyrum acba kaç yasındasın AYRICA BÖYLE İSLER YAŞLA BİTSEYDİ AJDARIN ATOM MÜHENDİSİ OLMASI GEREKİRDİ değilmi ? terbiyesiz herif demen ayrıca bi küstahlık HERİF mi x) ben sadece herkes pc basında 18 yasından yukarı gösterir kendini dedim senn seviyende bu dedim anladınmı konu nerden cıktı bi arkana bak sen M2-TR nin logosundan bakarak yaptn bende bunu eleştrdm AYRICAAAAA ÖYLE ORTAYA SOĞAN ATIP DOĞRAMAMAK OLMAZZ SÖYLEEE BAKALIM NEYMİS BENİM LOGOLARIM HAKKINDA BİLDİKLERİN BİLMEDİĞİN BİRSEYİ ORTAYA ATMA GÜNAHTIR !

Benim yasımda 27 lise mezunuyum. Bundan sonra benimle düzgün konusucaksın ! İstanbulda oturuyorum zaten . Ahlaksız konuşmalar yapıyorsun terbiyeni takın burası bir forum Klavye bebeiliği yapılcak yer değil ! Büyük harfle yazıyorsun terbiyesizlik,ahlaksız diz boyu! Ailenden aldığın terbiyede bu kadar senin . Ben M2-tr den esinlenerek yapmadım diye birşey dedimmi? Dediysem buyur tartışalım. Ama yeri burası değil o yüzden fazla uzatmaya deymez istediğin kadar konuşabilirsin.
Mod arkadaşlarım AvaGe hakkında işlem yapmanızı istiyorum çok Saygısız,Hakaret içeren konuşmalar yaptı benim için. Ve büyük harflerle yazarak [ Büyük harfle yazmak Bağırmak anlamına gelir] bana Ahlaksız davranışlarda bulundu gerekli işlemi yapın!

Konu dışına çıktıgım için özür diliyorum 1-2 Bebek yüzünden Kusura Bakmayın :) AvaGe İstediğin kadar konuşabilirsin bebekle bebek olmıycağım ;)

Yarışmaya Katılan herkeze başarılar..
Yorum yapan herkeze teşekkürler..

İyi Forumlar... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri