kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

yardım lazım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizkm89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 234

denizkm89

Level 2
Üye
Konular
37
Çözüm
1
Online süresi
12h 47m
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 7 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
46
MmoLira
83
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Annemin telefonu bozuldu ona hem böyle güzel fotoğraflar çekebileceği hemde fazla pahalı olmayan 3-5 bin arası telefon arıyorum bilgisi olan var mırıdr?

Annemin telefonu bozuldu ona hem böyle güzel fotoğraflar çekebileceği hemde fazla pahalı olmayan 3-5 bin arası telefon arıyorum bilgisi olan var mırıdr?
Genel olarak özellikle baktığınız bir marka varmadır sadece özellik olarak bakarsanız Casper’ın via g5 var fiyat olarak yanlış hatırlamıyorsunuz 3 bin civarı idi benim kullandığım telefon ben aldım uzun süredir kullanıyorum şuana kadar bir srıun çıkarmadı kamerası gayet iyi gün ışığında istediğiniz pozları yakalayabilirsiniz. Pil ömrü iyi gidiyor bana çok bile dayanıyor sürekli sosyal medya da aktif olduğum için pil benim için önemli o yüzden anneniz içinde yeteceğini düşünüyorum casper web sitesinden bi kontrol sağlayın isterseniz. Tasarım olarak farklı renkleri var mı tam bilmiyorum ama görüntüsü kıvrımları falan hoş zarif duruyor açıkçası fiyat performans olarak günümüzde de artan maliyetler açısından bence memnun edici benim açımdan umarım yardımcı olabilmişimidir. İiyi günlrr.

Xiaomi serisinden alabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri