- Konular
- 7,500
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ClientExec Sistemi Nedir? Özellikleri Nedir?
ClientExec ticari bir faturalandırma ve müşteri yönetimi uygulamasıdır. ClientExec başlangıçta 2002 yılında piyasaya sürüldü ve bugün binlerce şirket tarafından güveniliyor.
Özellikler:
ClientExec ticari bir faturalandırma ve müşteri yönetimi uygulamasıdır. ClientExec başlangıçta 2002 yılında piyasaya sürüldü ve bugün binlerce şirket tarafından güveniliyor.
Özellikler:
- Komple Yardım Masası: Personelinizden destek biletlerini acısız ve hızlı bir şekilde yönetmelerini sağlayın. E-postaları engelleyin ve sorunların kaybolmasını destekleyin. ClientExec'in e-posta yönetim sistemi mesajları yönlendirmenize, izlemenize ve iletmenize yardımcı olur.
- Yönetim: ClientExec, tekliflerinizi ayarlamak ve şirketinizi yönetmekle ilgili günlük işleri otomatikleştirmek için kolay bir yol sağlayarak işinizi büyütmenizi sağlar. Akıllıca, şişkinliği önlemek için organize edildi.
- Faturalama Modülü: İşiniz için faturalandırma veya düzenli bir ücret oluşturma konusunda, ClientExec tüm ilgili bilgileri izler. Fatura yöneticisi faturalandırılabilir kalemlerin birleştirilmesine izin verir, büyük kredi kartlarını kabul eder, faturaları arşivler ve hatta kredileri izler.
- Anlaşılır Raporlar: 10'dan fazla açık kaynaklı rapor anında size işinizin tam bir resmini verir. Yalnızca birkaç fare tıklamasıyla her şey parmaklarınızın ucunda - gelir raporları, destek yorumları ve daha fazlası.
- Sezgisel Arayüz: ClientExec, müşterileriniz ve personeliniz için ayrı bir arayüz sağlar. Sezgisel ve kullanıcı dostu istemci arayüzü, müşterilerinizin destek almalarını veya çeşitli faturalandırma ve profil işlevlerini hızla gerçekleştirmelerini sağlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.