SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Ikarus Offline Shop Safebox Exploit Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Paylaşılan da mevcut mu bilmiyorum ama halen bazı oyunlarda exploit var diye artistlik yapanlar var.

Kod:
//dosya : new_offlineshop_manager.cpp
//ARAT

bool CShopManager::RecvShopSafeboxGetValutesClientPacket(LPCHARACTER ch, const TValutesInfo& valutes)
    {
        if(!ch || !ch->GetShopSafebox())
            return false;

//EKLE:
        //to fix amount exploit
        if (valutes.illYang < 0)
            return false;
#ifdef __ENABLE_CHEQUE_SYSTEM__
        if (valutes.iCheque < 0)
            return false;
#endif

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

@Mehmetcan Y.k sen hala utanmadan buralarda konuşuyomusun cidden ya :D önce 10yıldır üzerinde çalıştığın 500kişiden fix için yalvardığın her önüne gelenden fix alıp eklediğin can barandan hikmete uğurdan cantolipe daha saymadığım onlarca insana yalvararak fix topladığın filesındaki bugları git kapat önce;
MEHMETCAN YALÇINKAYA SERVER FİLES LEVİS2 BUG PART VİDEOLARI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEDİR İYİ SEYİRLER
PART1
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
PART2
PART3
Bunca yıldır @Mehmetcan Y.k tanıyorum hiç bana yalvardığını hatırlamıyorum "fikir alışverişi" olayını eziklik olarak gördüğünüzden bir yere gelemeyecek zavallı tribi bu nerede görsem tanırım. Basit bir oyun için birbirinizin üstüne basmaya çalışarak ayıp ediyorsunuz. Cidden değmez.
Paylaşım için teşekkürler, bunlar ile artistlik yapan kesim sağdan soldan yardım dilenip fixi bulunca başkaların sunucularında yapan yıkık kesim onlar biliyo kendilerini xD
Paylaşım için teşekkürler, bunlar ile artistlik yapan kesim sağdan soldan yardım dilenip fixi bulunca başkaların sunucularında yapan yıkık kesim onlar biliyo kendilerini xD

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri