HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@Mehmetcan Y.k sen hala utanmadan buralarda konuşuyomusun cidden yaönce 10yıldır üzerinde çalıştığın 500kişiden fix için yalvardığın her önüne gelenden fix alıp eklediğin can barandan hikmete uğurdan cantolipe daha saymadığım onlarca insana yalvararak fix topladığın filesındaki bugları git kapat önce;
MEHMETCAN YALÇINKAYA SERVER FİLES LEVİS2 BUG PART VİDEOLARI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEDİR İYİ SEYİRLER
PART1
PART2
PART3
Bunca yıldır @Mehmetcan Y.k tanıyorum hiç bana yalvardığını hatırlamıyorum "fikir alışverişi" olayını eziklik olarak gördüğünüzden bir yere gelemeyecek zavallı tribi bu nerede görsem tanırım. Basit bir oyun için birbirinizin üstüne basmaya çalışarak ayıp ediyorsunuz. Cidden değmez.
@Mehmetcan Y.k sen hala utanmadan buralarda konuşuyomusun cidden yaönce 10yıldır üzerinde çalıştığın 500kişiden fix için yalvardığın her önüne gelenden fix alıp eklediğin can barandan hikmete uğurdan cantolipe daha saymadığım onlarca insana yalvararak fix topladığın filesındaki bugları git kapat önce;
MEHMETCAN YALÇINKAYA SERVER FİLES LEVİS2 BUG PART VİDEOLARI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEDİR İYİ SEYİRLER
PART1
PART2
PART3
valla benimde aramda o kadar sene konuşma geçti bana hiç yalvardığını görmedim fix için
Yanlış yere eklemişsin kardeşim safebox valuates kısmında olacak valuatesin tanımı var oradauykum vardı eklerken hala göremiyorum yardımcı olabilecek var mı
Ekli dosyayı görüntüle 65990
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)