Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

POVAC kimdir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan POVAC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 842
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

POVAC

Level 1
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Üye
Konular
9
Online süresi
1d 17h
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 5 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
122
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

POVAC İMZA.png

Merhabalar:

İsmim Ertaç KARACAN 29.10.1991 İstanbul doğumlu olup memleketim Gaziantep'tir.İnsanlarla birşeyler paylaşmayı sevdiğimden ötürü forum sistemlerine aşinaytım.Buradada bulunma sebebimin amacı bu yöndedir.Aktif iş yaşantım'dan kalan zamanımı bilgisayar'da oyun oynayarak geçiriyorum.Genellikle metin2 ağırlıklı olsa da hoşuma giden ve en önemlisi sistemin yettiği oyunları oynamaya çalışıyorum :) Malum ülkemizde hala oyun oynayanlara hele ki yaşınız ilerlemişse farklı bir yaklaşımda bulunuyorlar.Elimden geldiğince bulunduğum ortamlarda diğer insanlara faydalı olmaya çalışıyorum.Her ne kadar belli bir kesim tarafından sevilmeyen biri olsam da bunun sebebinin açık sözlü olduğumdan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum.Gerçek dünyamda ne isem sanal ortamda da o şekilde davranıyorum belki de bundan ötürü bazı topluluk gruplarında sevilmiyorum.Bu durum benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.Çünkü bir insanı tanımak istiyorsan onla kısa sürede olsa sohbet edebilmen gerekmektedir sadece yazdıklarından veya başkalarından duydukları ile bir insanı yargılamak bence doğru değil.

Bunun haricinde çok profesyonel olmasamda Photoshopta tasarımlar falan yapıyorum.Halen kendimi geliştirebileceğimi düşünen birisiyim.Bunun içinde sürekli birşeyler deniyorum ve insanlarla paylaşıyorum.Diğer insanların benim yaptıklarım hakkındaki iyi veya kötü yorumları benim için çok önemli ve hepsini dikkate almaya çalışıyorum.

Son sözlerimi söylemeden önce en önemli husus olarak Küfür ve Hakaret konusunda sıfır tolerans gösteriyorum.Ben kendim bu yaşıma kadar hiçbir şekilde birine küfür ve hakaret etmedim çünkü kendime yapılmasını istemediğim bir davranışı başkasına yapmam.Bu tür kişiler ilede bağlantımı kopardım ve koparmaya devam ediyorum.Malesef ki sosyal medya ortamında ve oyunlarda çok sık karşılaştığım bir durum.Birilerinin dediğine destek vermiyor ve karşı görüşte yer alıyorsan bir linç kampanyası düzenleniyor :)

Biraz fazla bir uzun yazı olduğunun farkında olarak hepinize iyi forumlar diliyorum.​

Paylaşım için teşekkürler. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri