TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

SiberDizayn mı Mezuhost mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan allien13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Açacağınız oyuna göre değişir fakat mezu yada sibere güven olmaz türklokasyondan şaşma yüksek reklam bütçeli bir oyun açacaksan eğer. Detay istersen özelden ulaş yardımcı olurum türklokasyon için

Her ikisinide tercih etmemeni öneririm. Ne kadar herkes ekmek parası kazanmaya çalışsada Millete kazık atmaktan ve Piyasanın altında hizmet vermekten başka bir şey yapmıyorlar. Files alacaksanız Bilişimden değil Kişilerden alabilirsiniz Lisanslı veya Kaynak dosyaları ile beraber. Sunucu hizmeti Olarak TurkLokasyonu Önermekten Başka Bir Çarem Yok.
Türklokasyonda en kötü bi makine 10 k dan başlıyor dostum bu piyasada adamlar mmodan files bulup 200 300 tlye makine alıp açıyor :D

Türklokasyonda en kötü bi makine 10 k dan başlıyor dostum bu piyasada adamlar mmodan files bulup 200 300 tlye makine alıp açıyor :D
Doğrudur bu tavsiyem zaten bütçesi olan kişiler için, bütçesi olmayanlarda açmamakla en büyük iyiliği yapmış olur kendine, ne kadar çok para o kadar çok para demek.

Doğrudur bu tavsiyem zaten bütçesi olan kişiler için, bütçesi olmayanlarda açmamakla en büyük iyiliği yapmış olur kendine, ne kadar çok para o kadar çok para demek.
Aynen öyle ama iki firma arasında mezuhostu tercih ederim 3 4 defa oyun açtım sorun yaşamadım fırat işinde iyidir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri