Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Konuyu hortlattığın içinde teşekkürlerMuvhost ikisindende güvenilir ve stabil iyi günler

Açacağınız oyuna göre değişir fakat mezu yada sibere güven olmaz türklokasyondan şaşma yüksek reklam bütçeli bir oyun açacaksan eğer. Detay istersen özelden ulaş yardımcı olurum türklokasyon için
Türklokasyonda en kötü bi makine 10 k dan başlıyor dostum bu piyasada adamlar mmodan files bulup 200 300 tlye makine alıp açıyorHer ikisinide tercih etmemeni öneririm. Ne kadar herkes ekmek parası kazanmaya çalışsada Millete kazık atmaktan ve Piyasanın altında hizmet vermekten başka bir şey yapmıyorlar. Files alacaksanız Bilişimden değil Kişilerden alabilirsiniz Lisanslı veya Kaynak dosyaları ile beraber. Sunucu hizmeti Olarak TurkLokasyonu Önermekten Başka Bir Çarem Yok.
Doğrudur bu tavsiyem zaten bütçesi olan kişiler için, bütçesi olmayanlarda açmamakla en büyük iyiliği yapmış olur kendine, ne kadar çok para o kadar çok para demek.Türklokasyonda en kötü bi makine 10 k dan başlıyor dostum bu piyasada adamlar mmodan files bulup 200 300 tlye makine alıp açıyor![]()
Aynen öyle ama iki firma arasında mezuhostu tercih ederim 3 4 defa oyun açtım sorun yaşamadım fırat işinde iyidir.Doğrudur bu tavsiyem zaten bütçesi olan kişiler için, bütçesi olmayanlarda açmamakla en büyük iyiliği yapmış olur kendine, ne kadar çok para o kadar çok para demek.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)