HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gece modu ve zemin stilinide paylaşır mısın?
Paylaşım için teşekkürler.
Onlar zaten paylaşıldı. Ben konuların içerisine gerekli güncellemeyi ekledim.Gece modu ve zemin stilinide paylaşır mısın?
[C++/Phyton] Gece Gündüz Eklentisi
Paylaşılan çoğu gece gündüz eklentisinde sıkıntı olduğu için paylaşıyorum güle güle kullanın. Dipnot; Geceyi aktif ettiyseniz oyundan tamamen çıksanız bile tekrar girdiğinizde gece olarak kalmaktadır. Sistemde sıkıntı yoktur, anlatımı doğru yaptım hata alma şansınız yok :) Dosya linki; Öğeyi...
[C++/Phyton] Sistem seçeneklerine zemin stili eklentisi;
Kafamda paylaşmak vardı lakin geçen gün @Sucre™'de isteyince bekletmeden paylaşmak istedim. Kullananlara hayırlı olsun, kanıt atarlarsa sevinirim. Sıkıştığınız yerde discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. burakhangunduz`#7394 Dipnot; En son hangi zemin stiline tıkladıysanız, oyundan çıkıp...
TeşekkürlerOnlar zaten paylaşıldı. Ben konuların içerisine gerekli güncellemeyi ekledim.
![]()
[C++/Phyton] Gece Gündüz Eklentisi
Paylaşılan çoğu gece gündüz eklentisinde sıkıntı olduğu için paylaşıyorum güle güle kullanın. Dipnot; Geceyi aktif ettiyseniz oyundan tamamen çıksanız bile tekrar girdiğinizde gece olarak kalmaktadır. Sistemde sıkıntı yoktur, anlatımı doğru yaptım hata alma şansınız yok :) Dosya linki; Öğeyi...forum.turkmmo.com
Rica ederim.![]()
[C++/Phyton] Sistem seçeneklerine zemin stili eklentisi;
Kafamda paylaşmak vardı lakin geçen gün @Sucre™'de isteyince bekletmeden paylaşmak istedim. Kullananlara hayırlı olsun, kanıt atarlarsa sevinirim. Sıkıştığınız yerde discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. burakhangunduz`#7394 Dipnot; En son hangi zemin stiline tıkladıysanız, oyundan çıkıp...forum.turkmmo.com

Rica ederim.Teşekkürler![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)