ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bool NewPlayerTable(TPlayerTable* table,
const char* name,
BYTE job,
BYTE shape,
BYTE bEmpire,
BYTE bCon,
BYTE bInt,
BYTE bStr,
BYTE bDex)
{
if (job >= JOB_MAX_NUM)
return false;
memset(table, 0, sizeof(TPlayerTable));
strlcpy(table->name, name, sizeof(table->name));
table->level = 55;
table->job = job;
table->voice = 0;
table->part_base = shape;
table->st = JobInitialPoints[job].st;
table->dx = JobInitialPoints[job].dx;
table->ht = JobInitialPoints[job].ht;
table->iq = JobInitialPoints[job].iq;
table->hp = JobInitialPoints[job].max_hp + table->ht * JobInitialPoints[job].hp_per_ht;
table->sp = JobInitialPoints[job].max_sp + table->iq * JobInitialPoints[job].sp_per_iq;
table->stamina = JobInitialPoints[job].max_stamina;
for (int i = 1; i < 55; ++i)
{
int iHP = number(JobInitialPoints[job].hp_per_lv_begin, JobInitialPoints[job].hp_per_lv_end);
int iSP = number(JobInitialPoints[job].sp_per_lv_begin, JobInitialPoints[job].sp_per_lv_end);
table->sRandomHP += iHP;
table->sRandomSP += iSP;
table->stat_point += 3;
}
table->hp += table->sRandomHP;
table->sp += table->sRandomSP;
#if defined(ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER) && defined(USE_LYCAN_CREATE_POSITION)
table->x = LYCAN_CREATE_START_X(bEmpire, job) + number(-300, 300);
table->y = LYCAN_CREATE_START_Y(bEmpire, job) + number(-300, 300);
#else
table->x = CREATE_START_X(bEmpire) + number(-300, 300);
table->y = CREATE_START_Y(bEmpire) + number(-300, 300);
#endif
table->z = 0;
table->dir = 0;
table->playtime = 0;
table->gold = 10000000;
table->skill_group = 0;
return true;
}
Öncelikle sourceden hazır itemlerini üstünde giyili , seviyesini de 55 level başlatmak istiyordum. Sorunun server tarafında build ettikten sonra oluşan db ve game'nin linklenmemiş olmasıymış. Meğer ben hep eski db ve game kullanarak giriyormuşum. WinSCP üzerinden yeni oluşan db ve gameyi linkleyince sorun çözüldü. Kodlarda herhangi bir hata yokmuş.Yönteminizi buradan paylaşıp sizinle aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlara da yardımcı olabilir misiniz?
Derlemenizi dosya karşıya yüklenmeden yapıyorsanız eğer zaten işlevi olmaz. Karakter ekranında oluşturduğunuz karakterin seviyesinin 1 olmasından bahsediyorsanız eğer orası önemli değil. Karakter oyuna giriş yaptığı sırada 55 seviye olarak başlayacaktır.bool NewPlayerTable :
C++:bool NewPlayerTable(TPlayerTable* table, const char* name, BYTE job, BYTE shape, BYTE bEmpire, BYTE bCon, BYTE bInt, BYTE bStr, BYTE bDex) { if (job >= JOB_MAX_NUM) return false; memset(table, 0, sizeof(TPlayerTable)); strlcpy(table->name, name, sizeof(table->name)); table->level = 55; table->job = job; table->voice = 0; table->part_base = shape; table->st = JobInitialPoints[job].st; table->dx = JobInitialPoints[job].dx; table->ht = JobInitialPoints[job].ht; table->iq = JobInitialPoints[job].iq; table->hp = JobInitialPoints[job].max_hp + table->ht * JobInitialPoints[job].hp_per_ht; table->sp = JobInitialPoints[job].max_sp + table->iq * JobInitialPoints[job].sp_per_iq; table->stamina = JobInitialPoints[job].max_stamina; #if defined(ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER) && defined(USE_LYCAN_CREATE_POSITION) table->x = LYCAN_CREATE_START_X(bEmpire, job) + number(-300, 300); table->y = LYCAN_CREATE_START_Y(bEmpire, job) + number(-300, 300); #else table->x = CREATE_START_X(bEmpire) + number(-300, 300); table->y = CREATE_START_Y(bEmpire) + number(-300, 300); #endif table->z = 0; table->dir = 0; table->playtime = 0; table->gold = 0; table->skill_group = 0; return true; }
NewPlayerTable2 :
Kod:bool NewPlayerTable2(TPlayerTable* table, const char* name, BYTE race, BYTE shape, BYTE bEmpire) { if (race >= MAIN_RACE_MAX_NUM) { sys_err("NewPlayerTable2.OUT_OF_RACE_RANGE(%d >= max(%d))\n", race, MAIN_RACE_MAX_NUM); return false; } unsigned job; if (!RaceToJob(race, &job)) { sys_err("NewPlayerTable2.RACE_TO_JOB_ERROR(%d)\n", race); return false; } sys_log(0, "NewPlayerTable2(name=%s, race=%d, job=%d)", name, race, job); memset(table, 0, sizeof(TPlayerTable)); strlcpy(table->name, name, sizeof(table->name)); table->level = 55; table->job = race; // Á÷¾÷´ë½Å Á¾Á·À» ³Ö´Â´Ù table->voice = 0; table->part_base = shape; table->st = JobInitialPoints[job].st; table->dx = JobInitialPoints[job].dx; table->ht = JobInitialPoints[job].ht; table->iq = JobInitialPoints[job].iq; table->hp = JobInitialPoints[job].max_hp + table->ht * JobInitialPoints[job].hp_per_ht; table->sp = JobInitialPoints[job].max_sp + table->iq * JobInitialPoints[job].sp_per_iq; table->stamina = JobInitialPoints[job].max_stamina; #if defined(ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER) && defined(USE_LYCAN_CREATE_POSITION) table->x = LYCAN_CREATE_START_X(bEmpire, job) + number(-300, 300); table->y = LYCAN_CREATE_START_Y(bEmpire, job) + number(-300, 300); #else table->x = CREATE_START_X(bEmpire) + number(-300, 300); table->y = CREATE_START_Y(bEmpire) + number(-300, 300); #endif table->z = 0; table->dir = 0; table->playtime = 0; table->gold = 31; table->skill_group = 0; return true; }
Onları o şekilde düzenliyorum daha sonra gmake clean , gmake all yapıp rebootlayıp giriyorum. Fakat yeni oluşturduğum karakter 1 level başlıyor yine
Yükleyip derliyorum tabi ki. Yine de çalışmıyor. Karakter ekranını kast etmedim. Direkt oyunda 1 level. 55 Level başlamıyorlar. Tıkandım kaldım burada, anlamadım bir türlü sorunu.Derlemenizi dosya karşıya yüklenmeden yapıyorsanız eğer zaten işlevi olmaz. Karakter ekranında oluşturduğunuz karakterin seviyesinin 1 olmasından bahsediyorsanız eğer orası önemli değil. Karakter oyuna giriş yaptığı sırada 55 seviye olarak başlayacaktır.
bool NewPlayerTable fonksiyonundaki yaptığınız değişikliği geri alıp dener misiniz? Yani değişikliği sadece bool NewPlayerTable2 fonksiyonunda yapın.Yükleyip derliyorum tabi ki. Yine de çalışmıyor. Karakter ekranını kast etmedim. Direkt oyunda 1 level. 55 Level başlamıyorlar. Tıkandım kaldım burada, anlamadım bir türlü sorunu.
Yaptım, fakat bir değişiklik olmadı. Hala 1 level başlıyor yeni oluşturduğum karakterler.bool NewPlayerTable fonksiyonundaki yaptığınız değişikliği geri alıp dener misiniz? Yani değişikliği sadece bool NewPlayerTable2 fonksiyonunda yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?