Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Başlangıç Seviyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutolc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

umutolc

Level 1
Üye
Konular
3
Çözüm
2
Online süresi
3d 1h
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 10 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
43
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

v3 filesi kullanıyorum.(yeniyim bu işlere o yüzden öğrenme aşamasındayım) Amacım seviyeyi 55 level başlatmak ve 54 seviye itemleri vs efsunlu şekilde giyili başlatmak.
input_login.cpp'yi bu şekilde düzenledim.
C++:
bool NewPlayerTable(TPlayerTable* table,
    const char* name,
    BYTE job,
    BYTE shape,
    BYTE bEmpire,
    BYTE bCon,
    BYTE bInt,
    BYTE bStr,
    BYTE bDex)
{
    if (job >= JOB_MAX_NUM)
        return false;

memset(table, 0, sizeof(TPlayerTable));

strlcpy(table->name, name, sizeof(table->name));

table->level = 55;
    table->job = job;
    table->voice = 0;
    table->part_base = shape;

table->st = JobInitialPoints[job].st;
    table->dx = JobInitialPoints[job].dx;
    table->ht = JobInitialPoints[job].ht;
    table->iq = JobInitialPoints[job].iq;

table->hp = JobInitialPoints[job].max_hp + table->ht * JobInitialPoints[job].hp_per_ht;
    table->sp = JobInitialPoints[job].max_sp + table->iq * JobInitialPoints[job].sp_per_iq;
    table->stamina = JobInitialPoints[job].max_stamina;

for (int i = 1; i < 55; ++i)
    {
        int iHP = number(JobInitialPoints[job].hp_per_lv_begin, JobInitialPoints[job].hp_per_lv_end);
        int iSP = number(JobInitialPoints[job].sp_per_lv_begin, JobInitialPoints[job].sp_per_lv_end);
        table->sRandomHP += iHP;
        table->sRandomSP += iSP;
        table->stat_point += 3;
}

table->hp += table->sRandomHP;
    table->sp += table->sRandomSP;

#if defined(ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER) && defined(USE_LYCAN_CREATE_POSITION)
    table->x = LYCAN_CREATE_START_X(bEmpire, job) + number(-300, 300);
    table->y = LYCAN_CREATE_START_Y(bEmpire, job) + number(-300, 300);
#else
    table->x = CREATE_START_X(bEmpire) + number(-300, 300);
    table->y = CREATE_START_Y(bEmpire) + number(-300, 300);
#endif
    table->z = 0;
    table->dir = 0;
    table->playtime = 0;
    table->gold = 10000000;

table->skill_group = 0;   

return true;
}
Fakat karakterler 1 level başlıyor. Bir türlü çözemedim neden olduğunu. Quest ile seviye vermek istemiyorum, quest ile verince src'den eklediğim itemler seviye 1 lvl başladığından envantere düşüyor ışınlanınca 55 oluyor o yüzden srcden halletmek istedim. Ne yapmam gerekiyor ? Hata nerede yardımcı olursanız teşekkürler şimdiden.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Yönteminizi buradan paylaşıp sizinle aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlara da yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle sourceden hazır itemlerini üstünde giyili , seviyesini de 55 level başlatmak istiyordum. Sorunun server tarafında build ettikten sonra oluşan db ve game'nin linklenmemiş olmasıymış. Meğer ben hep eski db ve game kullanarak giriyormuşum. WinSCP üzerinden yeni oluşan db ve gameyi linkleyince sorun çözüldü. Kodlarda herhangi bir hata yokmuş.
v3 filesi kullanıyorum.(yeniyim bu işlere o yüzden öğrenme aşamasındayım) Amacım seviyeyi 55 level başlatmak ve 54 seviye itemleri vs efsunlu şekilde giyili başlatmak.
input_login.cpp'yi bu şekilde düzenledim.
C++:
bool NewPlayerTable(TPlayerTable* table,
    const char* name,
    BYTE job,
    BYTE shape,
    BYTE bEmpire,
    BYTE bCon,
    BYTE bInt,
    BYTE bStr,
    BYTE bDex)
{
    if (job >= JOB_MAX_NUM)
        return false;

memset(table, 0, sizeof(TPlayerTable));

strlcpy(table->name, name, sizeof(table->name));

table->level = 55;
    table->job = job;
    table->voice = 0;
    table->part_base = shape;

table->st = JobInitialPoints[job].st;
    table->dx = JobInitialPoints[job].dx;
    table->ht = JobInitialPoints[job].ht;
    table->iq = JobInitialPoints[job].iq;

table->hp = JobInitialPoints[job].max_hp + table->ht * JobInitialPoints[job].hp_per_ht;
    table->sp = JobInitialPoints[job].max_sp + table->iq * JobInitialPoints[job].sp_per_iq;
    table->stamina = JobInitialPoints[job].max_stamina;

for (int i = 1; i < 55; ++i)
    {
        int iHP = number(JobInitialPoints[job].hp_per_lv_begin, JobInitialPoints[job].hp_per_lv_end);
        int iSP = number(JobInitialPoints[job].sp_per_lv_begin, JobInitialPoints[job].sp_per_lv_end);
        table->sRandomHP += iHP;
        table->sRandomSP += iSP;
        table->stat_point += 3;
}

table->hp += table->sRandomHP;
    table->sp += table->sRandomSP;

#if defined(ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER) && defined(USE_LYCAN_CREATE_POSITION)
    table->x = LYCAN_CREATE_START_X(bEmpire, job) + number(-300, 300);
    table->y = LYCAN_CREATE_START_Y(bEmpire, job) + number(-300, 300);
#else
    table->x = CREATE_START_X(bEmpire) + number(-300, 300);
    table->y = CREATE_START_Y(bEmpire) + number(-300, 300);
#endif
    table->z = 0;
    table->dir = 0;
    table->playtime = 0;
    table->gold = 10000000;

table->skill_group = 0;  

return true;
}
Fakat karakterler 1 level başlıyor. Bir türlü çözemedim neden olduğunu. Quest ile seviye vermek istemiyorum, quest ile verince src'den eklediğim itemler seviye 1 lvl başladığından envantere düşüyor ışınlanınca 55 oluyor o yüzden srcden halletmek istedim. Ne yapmam gerekiyor ? Hata nerede yardımcı olursanız teşekkürler şimdiden.
Düzenleme yaptığınız yeri tam olarak anlamadım ama quest basic_weapon üzerinden yapmayı denediniz mi ?

Düzenleme yaptığınız yeri tam olarak anlamadım ama quest basic_weapon üzerinden yapmayı denediniz mi ?
Düzenlemeyi Server/game/src/input_login.cpp'de yaptım. Bulduğum bir çok kaynakta orayı gösteriyordu. Quest ile yapılıyor fakat, ben başlangıç itemlerini ve efsunlarını kendim seçip belirlemek ve bu itemlerin oyuncu oyuna girdiğinde üstünde giyili olmasını istiyorum. Quest ile level verdiğim zaman C statü kısmında 55 lvl yazıyor ama ilk başta üstünde oyuncunun 1 lvl yazıyor ve itemler envanterine düşüyor. Işınlandığı zaman yada oyundan çıkış yaptığı zaman 55 lvl olarak güncelliyor. Bu yüzden levelini source'den ayarlamam gerektiğini öğrendim. Buradada bu düzenlemeyi yaptığım halde 55 başlamıyor 1 level başlıyor

cpp üzerinden yapmayı bilmiyorum . Ama benim şuanki serverda aynı istediğiniz gibi ayarlı isterseniz birlikte inceleyip bakalım . Yapabilecegimi düsünüyorum

cpp üzerinden yapmayı bilmiyorum . Ama benim şuanki serverda aynı istediğiniz gibi ayarlı isterseniz birlikte inceleyip bakalım . Yapabilecegimi düsünüyorum
İtemler oyuncunun üstünde giyili mi başlıyor ? Eğer öyle ise quest dosyanızı eklerseniz çok iyi olur. Hem benzer sorunla karşılaşanlara da alternatif olmuş olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri