- Konular
- 609
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 2,368
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 7 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 798
- DevLira
- 242
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
# TÜM PAYLAŞIMLARIM #
Forum içerisinde kolay ulaşılması gereken paylaşımlarımı burada listeleyeceğim.
2021 Yılında yaptığım paylaşımlardan öncesini konuya dahil etmeyeceğim.
C++/PYTHON
How To Cython Metin2 /wMartysama
Selamlar çok arayan olduğunu biliyorum uzun bir süre ben de kurcalamıştım buradaki konusu kapatılmış bu yüzden git kullanamayanlar için tekrardan atıyorum. Hata ve yardım olarak yorumlarda belirtirseniz diğer üyeler destek sağlayacaktır. Açılamayan kilitli packler vs cython üzerinden...
Eternexus Source Dosyaları [Arşivden]
Herkese selamlar, Eternexus pack açıcı proğramın açık kaynak kodlarıdır. Zamanında XTEA kilitleme için packlerimizi kilitlerken kullanmıştık sonrasında kilitleme proğramımızı değiştirdik ve artık kullanmıyoruz belki sizlere yardımcı olur diye paylaşıyorum. Dosya içeriği. INDIR VT
Global Serverlar İçin String Bulucu /wblackdragonx61
Mantık oldukça basittir eski ve yeni stringleri bulur ve size iletir. Siz de string dosyalarınızda ona göre düzenleme yaparsınız. Bu sayede oyunu açınca göreceğiniz hataları erkenden tek tık ile bulabilirsiniz. Yalnızca global sf yapanlar için değil kendi stringinizi kontrol etmek için de...
Server Files
Night Town Altyapı [GCC9 Visual Studio 2019 MariaDB 10.3]
Herkese selamlar, Geçenlerde paylaştığımız altyapının Full Fixli ve Türkçe halini sizlere paylaşıyorum. Fix olarak Turkmmo V3 filesten @fixme //fixme @turkmmo adlı fixler DENENEREK alınmıştır. Hiçbir fix kafamıza göre atılmamıştır. Filesin ne kadar stabil bir seviyede çalıştığını altyapıyı...
104-105 Vs'lik Server Files [FULL + SRC]
Herkese selamlar bugün sizlere paylaşacağım filesin wslik altyapısı tamamen bana ve doğana aittir. Forumda paylaşılan haliyle de bildiğiniz gibi pesege'nin paylaştığı filesi 2019 yılında eric ve ben yaptık.(Filesin profil görüntüleme sistemini eklerken yaşadığımız sorunun konusunu son soru...
Metin2 PvP Panel-Web
Metin2 Board Anasayfa - 2021 Tasarımı
Bu tasarım bayağıdır gözüme çarpıyordu ama hiç kurcalamaya vakit bulamamıştım. https://www.m2-board.com Anasayfa tasarımıdır tanıtım paneli yakın zamanda gelecek.(Zamanım olunca.) Httrack ile çekilmemiştir içerisinde boş beleş klasörler vs yoktur :) Sitenin panelini WMCP oturtmamı...
Metin2 Board Tanıtım Paneli- 2021 Tasarımı
Tekardan hello arkadaşlar dün dcden birkaç kişi tanıtımı da istediği için hızlıca çekip atayım dedim. Bence sade ve şık duruyor canlı önizleme yapmak için tıkla. Sol panelden tıklayarak tanıtım içinde gezmeli felan güzel yani şimdiden h.o Site panelini de WMCP oturtmamı isterseniz konuyu...
Loren2 104-105 Tanıtım İndexi
Yalnızca görseller üzerine bindirilmiş bir index. Kullanımı basit ve rahat. Fotoğrafı düzenle ve geç mantığında. İndexi yapanlar iyi bir tasarım yapamamış ama marifetli ellerde sanat eseri olabilir diye düşünüyorum. Sonra gelir onu da çekerim :D Online Demo INDIR VT
Loren2 104-105 WMCP Tema [Seveceksiniz]
Selamlar indexi kurcalarken fark ettim ki tasarım da güzelmiş :D Sanıyorum ki wmcp üzerine bindirilmiş bir tasarım klasör dizinlerinden gördüğüm kadarıyla. Localde hiçbir şey kurulu olmadığı için deneyemiyorum deneyenler yorum atarsa hata sorun varsa düzeltirim. İyi kullanımlar Online Demo...
3D Modelleme
Ridack Green Dragon Pet
Ridack'a ait yeşil ejderha peti. Oyun içinde daha tatlı görünüyor 55-120 ciler değerlendirin. INDIR VT
Metin2 PvP Client-Pack Paylaşımları
Granny Texture Değiştirici [Arşiv Paylaşımı] %100 Çalışıyor.
Selamlar kullandığınız modellerin texture dosyalarını değiştirmek için kullanabilirsiniz. Kullanımı oldukça basittir iyi kullanımlar dilerim. File / Open kısmından değiştirmek istediğiniz modeli seçin. Path kısmından dilediğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz ve File / Save ile kaydedip yeni...
Fırsat buldukça konuyu güncelleyeceğim.
Son düzenleme:
- Konular
- 10,579
- Çözüm
- 219
- Online süresi
- 10mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 16,721
- Altın Konu
- 444
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 691
- MmoLira
- 19,925
- DevLira
- 601
Eline sağlık başarılar dilerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)