[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Won Ekli Temiz ALT YAPI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klous89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 590

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bildiğiniz tamamen fixlenmiş off shopsuz won ekli alt yapı var mı ?

Ücretsiz olarak bulman imkansız dostum maalesef + full fixlenmiş olsa bile ücretsiz paylaşılcağını zannetmem bu güne kadar hiç görmedim açıkcası full fix diye paylaşılanlarda bile bir çok fix eksiği var

Ücretsiz olarak bulman imkansız dostum maalesef + full fixlenmiş olsa bile ücretsiz paylaşılcağını zannetmem bu güne kadar hiç görmedim açıkcası full fix diye paylaşılanlarda bile bir çok fix eksiği var
gereken fixleri yaparız laf olsun diye hızlı yazayım derken full fix olarak belirtmişim zaten sistemi bırak kesinlikle full fix bulunmaz da bir adet bile güncel won ekli alt yapı yok forumda ücretli işlem yapıyorsan skype disocrd vs. iletirmisin

Çok eski bir files vardı forumda var linkini bulamadım dilersen araştırıp bulabilirsin sadece won envanter yan menü hızlı ekipman falan eki fixleri hakkında bilgim yok fakat bulabilirsin 2 - 3 adet bulunuyor sadece won ekli altyapı files.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri