Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arkadaşlar bildiğiniz tamamen fixlenmiş off shopsuz won ekli alt yapı var mı ?
Ücretsiz olarak bulman imkansız dostum maalesef + full fixlenmiş olsa bile ücretsiz paylaşılcağını zannetmem bu güne kadar hiç görmedim açıkcası full fix diye paylaşılanlarda bile bir çok fix eksiği var
gereken fixleri yaparız laf olsun diye hızlı yazayım derken full fix olarak belirtmişim zaten sistemi bırak kesinlikle full fix bulunmaz da bir adet bile güncel won ekli alt yapı yok forumda ücretli işlem yapıyorsan skype disocrd vs. iletirmisinÜcretsiz olarak bulman imkansız dostum maalesef + full fixlenmiş olsa bile ücretsiz paylaşılcağını zannetmem bu güne kadar hiç görmedim açıkcası full fix diye paylaşılanlarda bile bir çok fix eksiği var
Özelden yazıyorumgereken fixleri yaparız laf olsun diye hızlı yazayım derken full fix olarak belirtmişim zaten sistemi bırak kesinlikle full fix bulunmaz da bir adet bile güncel won ekli alt yapı yok forumda ücretli işlem yapıyorsan skype disocrd vs. iletirmisin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)