Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Night Town Altyapı [GCC9 Visual Studio 2019 MariaDB 10.3] 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 14 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Redenia filesi kullanan ekip üyelerin bla bla bla. Boşa kürek çekmeyi bırakman gerek. Kullanan kullanabilir diye paylaşılmış olan birşeyi senin gibi yabancılara global pazar diye itelemiyorum. Ben linki veresiye kadar senin ruhun bile bilmiyordu altyapının ne olduğuyla alakalı. Kimse senin gibi iki yüzlü oynamıyor neyse o olarak yazılmış. Ne ben Murat'la iletişimsizlik sırasında konudan birşey sildim ne de şimdi kendisine de sorabilirsin hiç bir zaman emek veren birisinin ismini silmedim detayları Murat'a sor anlatır. İki yüzlülüğü bırakman gerekiyor sallamadığın kim kaldı? Bana geliyorsun Emin, Volkan ve Mert'in arkasından onlara gidiyorsun benim arkamdan güzel ticaret. He ayrıca unutmadan iletişim konusunda biraz daha geliştirmen gerekiyor kendini. Bu iletişimle ancak mağara adamlarına eşit cevaplara denk gelirsin :)
Biz emeği geçen insanların ismini silmeyiz. Kardeşim bizim verdiğimiz güncellemeyi hemen yoruma atan insanlarla da iş yapmayız. Neyseki verdiği güncelleme tamamen yarım verilmiş externler yok libler yok zaten kimse de kullanamadı ama böyle insanları içimizde tuttuğumuz için çok üzgünüm ne yazık ki. Ben insanların bana attığı mesajlara istinaden böyle full halini paylaştım. Herkes gönlünce kullansın files ücretli alınıp fixlenerek sürüm güncellenerek paylaşılmıştır. Artık başka platformda files dilensin dc ismi sürekli değişiyor bir ismi 2 günden fazla kullanmıyor dikkat edilsin. Platform sahibi arkadaşlara da uyarım budur. Sizden aldığı filesleri araplara romenlere satıyor yönetime girme amacı da bu şekildedir bu arkadaşın. Vslik filesime laf etmiş ama lara2 filesini o rüyasında bile göremez filesim zaten herşeyin son halinde. Satış konusundan filesin durumunu kontrol edebilirsiniz. :))

Derdi files olanın dermanı olmazmış alex hiçbir zaman anlamayacaksın ama olsun güzel kardeşim 😁
aşı uygulandığı sürece bir çaresi vardır dosyalar işe yarar.🤣😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)