B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu 104-105 Vs'lik Server Files [FULL + SRC] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Murat K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 148
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
5.00 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sırf merakımdan game srcyi indirdim biri ben yaptım biri ben yaptım falan sohbetleri dönmüşte kaynak kodlar marty üzerine fix atilmamiş doğru dürüst sizin yaptıgınız bi kaç sistem eklemek onuda uzaktan market eklemissiniz onuda coreli eklemissiniz çözmek yerine sistemi kapatmıssınız siz bu fileste ne yaptınız :D biride 1500 onlinede denendi yazmiş bu sourcenin stok hali 4 5 k onlinedede denendi çünkü marty komik olmayın 24 saati olan adam 0 mainlineden başlayip martydeki tüm fixleri söküp şu filesin aynısını hatta daha sağlamını toparlar birbirinizle kavga ediyosunuz bide
Bu dosyaların 2019 yılında yapıldığını unutmuşsun galiba güzel kardeşim. Boş yapmak herkese nasip olmaz kıymetini bil :D

Paylaşım için teşekkürler

paylaşım için teşekkürler

Teşekkürler.

Teşekkürler.

nacivat şifresi ve gm karekter şifreleri yanlış bilgin olsun

Mysql stok halini attığım için sıfırlarsan daha iyi olur.

Eline sağlık , paylaşım için Teşekkürler

Kardeşim herşeyi doğru şekilde yapıyorum local den ama olmuyor navicat şifresi : 77441100 olarak görünüyor user.myd dosyasında navicattan giriş yapıyorum ama ne hesaplar ne oyuncu kayıtları vs görünmüyor ayriyetten zaten oyunda açılmıyor sebeni ne ola bilir ?

Zaten içerisinde hesap vs yokdostum sıfırlaman gerekiyor şifreleri.

Eline sağlık
Teşekkürler.

Bu dosyaların 2019 yılında yapıldığını unutmuşsun galiba güzel kardeşim. Boş yapmak herkese nasip olmaz kıymetini bil :D
2019 yılında yaptıgım filesi görseydin bu kelimeleri bana karşı kullanmazdın :D malum bilişim firmasında sizin yaptıgınız hataları ben çözdüm.

2019 yılında yaptıgım filesi görseydin bu kelimeleri bana karşı kullanmazdın :D malum bilişim firmasında sizin yaptıgınız hataları ben çözdüm.
Paranı alıyorsan sıkıntı yok bir de vermeyenler var :D Biz kimseye bu işin kralı biziz demiyoruz kendimizce şeyler yapıyoruz. :D

Aktif bir oyunuz mu var oyuncu kayıtlar görünmüyor demişsiniz.. nacivatla ilgili bir sorunuz varsa özelde mesaj atın haledeyim
oyunda ch kanallar da ..... şeklinde açılmıyor server start verirken reconnect mysql diyor ama sonnuda ch1 açıldıgını söyliyor oyun açılmıyo ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri