- Konular
- 9
- Online süresi
- 8d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 288
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Helal olsun murat 

- Konular
- 609
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 2,368
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 798
- DevLira
- 242
Öncelikle bilmenizi isterim ki hala el altından dolaşan bu filesın altyapısı tamamı ile bana aittir. Wslik dönemine girdiğimizde de Allah için emek verdin, hakkını yiyemem ama seninde dediğin gibi dosyaların tamamı sende yoktu çünkü sen sadece oyun içi ile ilgileniyordun. NPC sabitleme, NPC içerikleri, Boss sabitleme v.b. şeylerden bahsediyorum oyun içi derken. Murat senin olayına gelince de bizim seninle yollarımızın ayrılma nedeni aramızda yaşanan bir sorun değil, senin yönetimden atılmandı. Faruk abiye yaptığın saygısızlık yüzünden yönetimden atıldın ve sonrasında ergen bir çocuk gibi neden yazmıyorsun muhabbetine girdin benimle. Aramıza soğukluk girdiği için biz de yolları ayırma kararı aldık. Bu işlerle ilgilenmiyorum ama ayda bir kez benimle ilgili bir konu Popüler'de 1. sıraya giriyor. Farklı bir hesabım da yok sadece bu hesabım mevcut buna da doğru düzgün girmiyorum zaten. Sizden ricam artık benim ismimin bu konularda geçmemesi.
Eyvallah güzel kardeşim hakkımı yememişsin ama sadece oyun içi düzenleme yapmışım çok saol
Sanırım aradan 2 yıl geçtiği için tam hatırlayamıyorsun ama ben hala aynı skype hesabını kullanıyorum o yüzden hafızanı tazelemek için dc gelirsen sana yayında neden bu filesi bıraktığını canlı canlı göstereyim. Görmek istemezsen de filesi bırakmamızın sebebi tamamen sensin özel sorunlarım var ailevi sorunlarım var diyerek projeyi bitirdin srcleri at dediğimde de atamam kanka vs ayakları yaptın. Yönetimden atılma sebebim ise hayalatler alemindeki bir arkadaşla yandaşçısının bana yaptığı sslerdir bunun kanıtlarını DN Angel'e gönderdim artık herkes biliyor.
Ben bile 7-8 ay öncesine kadar neden ranklarımın alındığını bilmiyordum.
Sana yazmıyorsun etmiyorsun mesajı atmamın yönetimden ayrılmamla zerre alakası yok çünkü hepsinin detayları skype konuşmalarında yer alıyor ama hiçbirini buraya atmayacam. Siz benim hakkımı yediniz ve paylaştığınız konuya ikininiz de isminizi yazdınız komik. Kimseye bir küslüğüm dargınlığım yok ama rüya görenlerin de uyanması lazım.- Katılım
- 30 May 2019
- Konular
- 609
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 2,368
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 798
- DevLira
- 242
Paylaşım için teşekkürler agam kaymak gibi files bu arada
İyi kullanımlar arkadaşlar teşekkürler.Helal olsun murat![]()
- Konular
- 2
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 306
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 91
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 248
- MmoLira
- 439
- DevLira
- 13
Murat benimde aynı şekilde sana bir küslüğüm veya dargınlığım yok. Bende aynı Skype hesabını kullanıyorum fakat mesajlar bende durmuyor, muhtemelen sildim. Gel Skype hesabıma at neden bıraktığımızı, neden ayrıldığımızı.Eyvallah güzel kardeşim hakkımı yememişsin ama sadece oyun içi düzenleme yapmışım çok saolSanırım aradan 2 yıl geçtiği için tam hatırlayamıyorsun ama ben hala aynı skype hesabını kullanıyorum o yüzden hafızanı tazelemek için dc gelirsen sana yayında neden bu filesi bıraktığını canlı canlı göstereyim. Görmek istemezsen de filesi bırakmamızın sebebi tamamen sensin özel sorunlarım var ailevi sorunlarım var diyerek projeyi bitirdin srcleri at dediğimde de atamam kanka vs ayakları yaptın. Yönetimden atılma sebebim ise hayalatler alemindeki bir arkadaşla yandaşçısının bana yaptığı sslerdir bunun kanıtlarını DN Angel'e gönderdim artık herkes biliyor.
Ben bile 7-8 ay öncesine kadar neden ranklarımın alındığını bilmiyordum.
Sana yazmıyorsun etmiyorsun mesajı atmamın yönetimden ayrılmamla zerre alakası yok çünkü hepsinin detayları skype konuşmalarında yer alıyor ama hiçbirini buraya atmayacam. Siz benim hakkımı yediniz ve paylaştığınız konuya ikininiz de isminizi yazdınız komik. Kimseye bir küslüğüm dargınlığım yok ama rüya görenlerin de uyanması lazım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)