Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

12 Yıl 1 Ay 4 Gün

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreizmir35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 284

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese selamlar arkadaşlar , tam 12 Yıl 1 Ay 4 Gün (29 Eyl 2009) önce buraya kayıt olmuşum.Şans eseri geçenlerde forum aklıma geldi ve tekrardan şifre sıfırlayarak giriş yapmayı başardım.Bir an anılarım canlanmadı değil , çünkü çocukluğumda bu forumdaydım ve şuan yaşım 27 olacak ve halen buradayım :D . Bu arada nick nasıl değiştirebilirim ?

Tebrik ederim. Aynı gün kayıt olmuşuz. Malesef TL ile yada başka bir ödeme ile isim değiştirme mümkün değil. Forumda yapılan aktivitelerden elden edilen MMOLira ile birlikte isim değiştirme işlemi MMO Market üzerinden yapılabilmektedir.

Herkese selamlar arkadaşlar , tam 12 Yıl 1 Ay 4 Gün (29 Eyl 2009) önce buraya kayıt olmuşum.Şans eseri geçenlerde forum aklıma geldi ve tekrardan şifre sıfırlayarak giriş yapmayı başardım.Bir an anılarım canlanmadı değil , çünkü çocukluğumda bu forumdaydım ve şuan yaşım 27 olacak ve halen buradayım :D . Bu arada nick nasıl değiştirebilirim ?
Forum aktiviteleriyle kazanılan tl ile değişiyor sanırsam.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri