Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

12 Yıl 1 Ay 4 Gün

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreizmir35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 283

emreizmir35

Level 4
TM Üye
Konular
169
Online süresi
3h 25m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
130
MmoLira
72
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese selamlar arkadaşlar , tam 12 Yıl 1 Ay 4 Gün (29 Eyl 2009) önce buraya kayıt olmuşum.Şans eseri geçenlerde forum aklıma geldi ve tekrardan şifre sıfırlayarak giriş yapmayı başardım.Bir an anılarım canlanmadı değil , çünkü çocukluğumda bu forumdaydım ve şuan yaşım 27 olacak ve halen buradayım :D . Bu arada nick nasıl değiştirebilirim ?

Tebrik ederim birlikte nice uzun yıllara :)
Kullanıcı adını 1500 mmolira karşılığında mmomarketten değiştirebilirsin.

Tebrik ederim. Aynı gün kayıt olmuşuz. Malesef TL ile yada başka bir ödeme ile isim değiştirme mümkün değil. Forumda yapılan aktivitelerden elden edilen MMOLira ile birlikte isim değiştirme işlemi MMO Market üzerinden yapılabilmektedir.

Teşekkür ederim :)

Herkese selamlar arkadaşlar , tam 12 Yıl 1 Ay 4 Gün (29 Eyl 2009) önce buraya kayıt olmuşum.Şans eseri geçenlerde forum aklıma geldi ve tekrardan şifre sıfırlayarak giriş yapmayı başardım.Bir an anılarım canlanmadı değil , çünkü çocukluğumda bu forumdaydım ve şuan yaşım 27 olacak ve halen buradayım :D . Bu arada nick nasıl değiştirebilirim ?
Forum aktiviteleriyle kazanılan tl ile değişiyor sanırsam.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri