noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Server taraflı efsun botu yang bugu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeviS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

çok boşsun biliyorsun değilmi ? c++ konusu açıp bilgilendirme yapmak saçma bir şey. (Not: admin'ler konuya ekleyebilirler linki konuyu paylaşan arkadaş unutmuş)

çok boşsun biliyorsun değilmi ? c++ konusu açıp bilgilendirme yapmak saçma bir şey. (Not: admin'ler konuya ekleyebilirler linki konuyu paylaşan arkadaş unutmuş)
Boş olduğum için buldugum soruna çözüm üretmeye çalışmışsın tişikkirlir sipirmin :D

Burası sor çöz bölümü değil , Basitsin çok basitsin az geliş BEGİNER .d
Hahaha kudurma sebebini bilmiyorum ama belliki var bir karın ağrın neyse seni neden taşıyorsam başarılar dünyanın en iyi developeri hahshs

Hahaha kudurma sebebini bilmiyorum ama belliki var bir karın ağrın neyse seni neden taşıyorsam başarılar dünyanın en iyi developeri hahshs
Tanımama gerek yok zaten konu'yu açan kişi olduğun için konu içeriğinden belli ediyorsun kişiliğini burda gelip bir sorun var diye konu açan kişi olarak fixi verdim kendine uygula kullan başka sorunların varsa pm at ücretlendirme olarak sorun başı kişiliğinden eksiltelim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri