C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Server taraflı efsun botu yang bugu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeviS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

BeviS

BeviSWork
TM Üye
Konular
74
Online süresi
3mo 28d
Reaksiyon Skoru
717
Altın Konu
1
Başarım Puanı
196
MmoLira
966
DevLira
12
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar, normalde forum üzerinde bildiginiz üzere paylaşımlarım olmuyor ama bu konuda hepinizin bilgilenmesini önlemini almasını tavsiye ederim
Server taraflı efsun botunu olduğu gibi kullanan tüm arkadaşlar için öncelikle warezden veya herhangi bir yerden aldığınız sistemleri doğrudan o şekilde kullanmayın biraz kodlarını inceleyin okuyun kontrol edin.

Bug hakkında :
Öncelikle efsun botunda 2 seçenek var 1. efsun nesneleri ile efsun atma 2. para ile efsun atma
bu problem para ile efsun atma seçenegi kullanan arkadaşlarda açık bir şekilde mevcut

Efsun botuna gelmeyecek bir efsunda silah koydum ve bot çalışmaya başladı.
Aynı zamanda ticaret penceresini açıp yan hesaba para aktardım ve bir önceki hesaptan azalmadan yeni hesaba para geçti.
Ben fix paylaşımında bulunmayacağım fakat sorunu göstereceğim fixi sevgili dev arkadaşlarımız yorumlarda verecektir :)

Dipnop: eğer sizde böyle bir sorun yoksa olmuyorsa sadece max yang kullanan arkadaşlarda olabilir yinede test edin engellerinizi koyun.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ah mert ah daha yang sınırını kaldırıp uyarlamakta hata yapıyorsan sen nasıl geliştiricisin böyle en son 30k sandık açma vardı yaptım diyordun ama mercurede ve avesde vs göremedik ne oldu da kapattın sorun mu çıktı yazık senle çalışanlara insanları kendine muhtaç etmeyi iyi biliyorsun.
kanka ona şeyi sorsana şeyi ch1' i fdekwsljgfwekljgwegrekljgwerkljgerwhrwe
Bu konu sanırım Aves2'de piyasaya neden bu kadar çok yang girdiğini açıklıyor. :D
Hiçbir oyunumda böyle bir sorun olmadı girip bakabilirsiniz.

o ayrı mesele leakdan patlıyor gameleri şişiyor onun bellek kullanımı 1 gamenin 3gb ün üzerine çıkıyor 32 bit sınırı 4gb olduğu için yaklaşınca sınıra gümlüyor
Keşke birşey başarsanda aktif olarak piyasada görebilesek seni :) hiçbir müşterim kazanmadan çıkmadı bu fileste herkes parasını fazlasıyla aldı hatta çalıştığın bir insan var şuanda o tek sezonda 400K para aldı ama şunu unutma bebeğim ben sahalardayken sen forumlarda benim üzerimden prim yapmaya devam edeceksin. Aktif olarak gösterebileceğin bir referans sunucunu bekliyoruz. hadi şimdi köyüne
Allah Razı Olsun Kardeşim Senden

Eline koluna sağlık bu güzel bilgi için teşekkürler.

@BeviS_2020 denedim max yangdan kanka uyumlama gerekiyo
Aynı sorunu kusak kombine yansitma vesayrede yaşamıştım para alcagı halde para veriyodu :D
@Test5410 hatirla dkdkdk

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri