- Konular
- 74
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 717
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 196
- MmoLira
- 966
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar, normalde forum üzerinde bildiginiz üzere paylaşımlarım olmuyor ama bu konuda hepinizin bilgilenmesini önlemini almasını tavsiye ederim
Server taraflı efsun botunu olduğu gibi kullanan tüm arkadaşlar için öncelikle warezden veya herhangi bir yerden aldığınız sistemleri doğrudan o şekilde kullanmayın biraz kodlarını inceleyin okuyun kontrol edin.
Bug hakkında :
Öncelikle efsun botunda 2 seçenek var 1. efsun nesneleri ile efsun atma 2. para ile efsun atma
bu problem para ile efsun atma seçenegi kullanan arkadaşlarda açık bir şekilde mevcut
Efsun botuna gelmeyecek bir efsunda silah koydum ve bot çalışmaya başladı.
Aynı zamanda ticaret penceresini açıp yan hesaba para aktardım ve bir önceki hesaptan azalmadan yeni hesaba para geçti.
Ben fix paylaşımında bulunmayacağım fakat sorunu göstereceğim fixi sevgili dev arkadaşlarımız yorumlarda verecektir

Dipnop: eğer sizde böyle bir sorun yoksa olmuyorsa sadece max yang kullanan arkadaşlarda olabilir yinede test edin engellerinizi koyun.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
ay bu forumun kavgası bitmiyor kdjlşjsljdsaklşjdsşalkjsklşjsadlşkj
kanka ona şeyi sorsana şeyi ch1' i fdekwsljgfwekljgwegrekljgwerkljgerwhrweAh mert ah daha yang sınırını kaldırıp uyarlamakta hata yapıyorsan sen nasıl geliştiricisin böyle en son 30k sandık açma vardı yaptım diyordun ama mercurede ve avesde vs göremedik ne oldu da kapattın sorun mu çıktı yazık senle çalışanlara insanları kendine muhtaç etmeyi iyi biliyorsun.
o ayrı mesele leakdan patlıyor gameleri şişiyor onun bellek kullanımı 1 gamenin 3gb ün üzerine çıkıyor 32 bit sınırı 4gb olduğu için yaklaşınca sınıra gümlüyorkanka ona şeyi sorsana şeyi ch1' i fdekwsljgfwekljgwegrekljgwerkljgerwhrwe
Hiçbir oyunumda böyle bir sorun olmadı girip bakabilirsiniz.Bu konu sanırım Aves2'de piyasaya neden bu kadar çok yang girdiğini açıklıyor.![]()
Keşke birşey başarsanda aktif olarak piyasada görebilesek senio ayrı mesele leakdan patlıyor gameleri şişiyor onun bellek kullanımı 1 gamenin 3gb ün üzerine çıkıyor 32 bit sınırı 4gb olduğu için yaklaşınca sınıra gümlüyorhiçbir müşterim kazanmadan çıkmadı bu fileste herkes parasını fazlasıyla aldı hatta çalıştığın bir insan var şuanda o tek sezonda 400K para aldı ama şunu unutma bebeğim ben sahalardayken sen forumlarda benim üzerimden prim yapmaya devam edeceksin. Aktif olarak gösterebileceğin bir referans sunucunu bekliyoruz. hadi şimdi köyüne
- Konular
- 0
- Online süresi
- 4h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Allah Razı Olsun Kardeşim Senden
- Konular
- 131
- Online süresi
- 13d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 848
- DevLira
- 0
Eline koluna sağlık bu güzel bilgi için teşekkürler.
- Konular
- 173
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 801
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 4,266
- DevLira
- 9
@BeviS_2020 denedim max yangdan kanka uyumlama gerekiyo
Aynı sorunu kusak kombine yansitma vesayrede yaşamıştım para alcagı halde para veriyodu
@Test5410 hatirla dkdkdk
Aynı sorunu kusak kombine yansitma vesayrede yaşamıştım para alcagı halde para veriyodu

@Test5410 hatirla dkdkdk
- Konular
- 74
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 717
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 196
- MmoLira
- 966
- DevLira
- 12
Kafanıza göre işte bilgilendireyim insanları dedim kanks <3@BeviS_2020 denedim max yangdan kanka uyumlama gerekiyo
@Test5410 hatirla dkdkdk
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)