Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın KonuKingdom Come Deliverance Talmberg'de Nasıl Usta Avcı Olunur?
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kingdom Come Deliverance Talmberg'de Nasıl Usta Avcı Olunur?
Kingdom Come: Deliverance'daki Master Huntsman başarısını tamamlamak için gereken tüm bilgileri içerir . Bu kupayı Talmberg'de Usta Avcı olduğunuz için alırsınız. Başarıyı elde etmek için Talmberg'deki birkaç yan görevde birkaç doğru karar vermeniz gerekecek:
Adım 1 - Tavşan Avı yan görevini tetikleyin
Şu anki Usta Avcı Nicholas, Talmberg'de bir tepede yaşıyor . Size yerel kaçak avcıları bulmanız ve durdurmanız gereken Hare Hunt görevini verecek .
Adım 2 - Margaret'ten daha fazlasını öğrenin
Nicholas tarafından yaptırılan soruşturmada inceleyebileceğiniz birçok ipucu var, ancak kupayı almak için sadece Usta Avcı'nın karısı Margaret ile bağlantılı olanı araştırmanız gerekiyor (resim 1). İlk olarak, ona kasaba halkı hakkında sorular sorabilirsin, bu da onunla Hanekin arasında görünenden daha çok şey olduğunu öğrenmeni sağlayacak.
Yeterince bilgi toplamayı başarırsanız, onu gerçeği gizlemekle suçlamak için ikna yöntemini kullanabilirsiniz (9 puanı vardır). Ondan Hanekin Hare ile bir görüşme ayarlamasını isteyebileceksiniz (resim 2). Bu seçeneği seçin.
3. Adım - Hanekin Hare ile tanışın ve - Cherchez la Femme yan görevini tetikleyin
Margaret'i size yardım etmesi için ikna ettiyseniz, Talmberg'in kuzeydoğusunda, haritada Hanekin Hare ile tanışabileceğiniz bir işaretçi belirecektir. Onu bulun ve sohbet edin (resim 1).
Hanekin Hare ile görüşme sırasında ona saldırmayın veya onu tutuklamaya çalışmayın. Söyleyeceklerini dinleyin ve ona inandığınızı söyleyin (resim 2). Bu "Cherchez la Femme" tarafını tetikler. Şimdi, Hanekin'le planının ayrıntılarını konuşmak için haritada işaretlenen yere, küçük bir madene gidin. Adım 4 - Hanekin'in planına göre Cherchez la Femme yan görevini tamamlayın
Hare'in planı , Usta Avcı'nın karısı Margaret'in kaçırılmasını varsayar . Alacakaranlıkta kulübesine gidin (o zaman Nicholas ava gitmek için ayrılır - avcı kornasını duyduktan sonra!). Ancak mülk bir kişi tarafından korunuyor. Gizlice girmeyi deneyebilir, muhafızı boğabilir veya doğrudan dövüşte onu yenebilirsin.
Margaret söz konusu olduğunda şunları yapabilirsiniz:
Onu sersemlet ve dışarı çıkar.
Onu seninle gitmeye ikna etmeye çalış. İkna (Margaret'in 10 puanı vardır) veya gözdağı (13 puan) kullanın.
Not - her ihtimale karşı üzerinizde bir Bard's Potion bulundurmak isteyebilirsiniz.
Hare'in sığınağına dön ve planın geri kalanını dinle. Sen zorunda söylemeye Nicholas zorlamak Nicholas'ın tanıklığını Hare hazırladığını açıkladı. Bunu, onu ikna ederek (Nicholas'ın 7 puanı var), gözdağı vererek (16 puan) veya onu döverek (yine de öldürmeyin) başarabilirsiniz.
Adım 5 - Talmberg'in yeni Usta Avcısı olun
Yeni yerde Hare ile tanışın. Henry, Lord Divish'in önünde durmak ve Hare'nin adını temize çıkarmak için onunla birlikte Talmberg kalesine gidecek (resim 1).
Tüm doğru seçimleri yaptıysanız, Henry Talmberg'deki yeni Usta Avcı olarak adlandırılacak . Başarıyı tamamlamak istiyorsanız teklifi kabul edin (resim 2).