Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Kingdom Come Deliverance'de Leydi Stephanie'yi Baştan Çıkarma Görevi Rehberi..

ByESiNTi

ByESiNTi TURKMMO
Banlı
Konular
1,033
Çözüm
15
Online süresi
3mo 27d
Reaksiyon Skoru
1,970
Altın Konu
343
TM Yaşı
5 Yıl 1 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
287
MmoLira
3,408
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kingdom Come Deliverance'de Leydi Stephanie'yi Baştan Çıkarma Görevi Rehberi..

Kingdom Come: Deliverance'da Lady Stephanie'nin nasıl baştan çıkarılacağına dair bilgiler yer alıyor . Oyunun kahramanı Henry için potansiyel romantizm seçeneklerinden biri. Leydi Stephanie'yi baştan çıkarmayı başarırsanız, Kazanova başarısı ile ödüllendirileceksiniz .

Not - bu romantizmi mutlu sona götürmek, Bakire kupasını almanızı engelleyecektir - Leydi Stephanie - Hizmetinizde Leydim |  Romances in Kingdom Come Deliverance - Romance - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

Not - bu romantizmi "mutlu sona" götürmek, Bakire kupasını almanızı engelleyecektir .

Lady Stephanie ile ilk görüşme

1 - Leydi Stephanie - Hizmetinizde Leydim |  Romances in Kingdom Come Deliverance - Romance - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

1. Leydi Stephanie, kocasıyla birlikte Talmberg şatosunda yaşıyor. İlk toplantınız, ana görev Run! , önsözden sonra. Onunla şatodaki ilk ziyaretinizde ve daha sonra Henry hak ettiği dinlenmeye çalıştığında bir kez daha karşılaşacaksınız.
  2. Lady Stephanie ile gece sohbetiniz sırasında benzersiz diyalog seçeneklerini seçebileceksiniz. Stephanie, İkna ve etkileyiciliğe karşı "savunmasız" olacaktır (ancak yalnızca Karizma'da en az 6 puanınız varsa), ancak şu anda bu denemelerde başarısız olsanız bile, oyunun ilerleyen bölümlerinde Leydi Stephanie'yi baştan çıkarma şansınız olacak. .

Göreve nasıl başlanır?

2 - Leydi Stephanie - Hizmetinizde Leydim |  Romances in Kingdom Come Deliverance - Romance - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

1. Oyunun ilerleyen saatlerinde Talmberg'e dönün. Eve Dönüş ana görevini tamamlar tamamlamaz yapılabilir , ancak The Prey'i de tamamlayana kadar beklemek ve kendi atınıza erişmek en iyisidir . Kaleye ulaştığınızda, Leydi Stephanie'nin kahramanı görmek istediğini öğrenmek için muhafızlardan herhangi biriyle konuşun.
  2. Kalede Leydi Stephanie'yi bul. Kuzeninin düğün hazırlıkları için Henry'den yardım isteyecektir. Kabul etmek. Size bir "görev listesi" ve gerekli eşyaları satın almanız için biraz Groschen verilecek. Görevleri herhangi bir sırayla çözebilirsiniz.

Rattay'daki tüccardan şarap al

3 - Leydi Stephanie - Hizmetinizde Leydim |  Romances in Kingdom Come Deliverance - Romance - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

1. Şarap almak için Rattay'a ulaşın ve Konrad Hagen ile tanışın . Son fıçı şarabının çoktan satıldığını ve yaklaşan okçuluk yarışmasında ödül olarak verileceğini öğreneceksiniz. Hagen, Henry'ye katılmasını önerecek.
  2. Yarışma Rattay'daki okçuluk sahasında yapılacak. Yere ulaştıktan sonra katılımınız hakkında okçuluk ustası ile görüşebilirsiniz .
  3. Yarışma, her atış için 1 ila 3 puan arasında değişen 13 ok atmanızı sağlayacak. Ek olarak, tüm oklarını ilk atan kişi 3 ek puan alacaktır. Rekabet oldukça zordur ve tüccara karşı kazanmak istiyorsanız (çevredeki en iyi atıcı olduğu için), yaklaşık 30 puan toplamanız gerekir.

4 - Leydi Stephanie - Hizmetinizde Leydim |  Romances in Kingdom Come Deliverance - Romance - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

1. Neyse ki, şarabı almanın başka yolları da var. Yarışmayı kaybettiyseniz, tüccarla konuşabilir ve ondan şarap almayı teklif edebilirsiniz. Size 150 Groschen'e mal olacak (pazarlık denerseniz daha az).
  2. En iyi alternatifiniz, yarışma başlamadan önce şarabı çalmak. Okçuluk menziline ulaştığınızda, okçuluk ustasını görmezden gelin ve ekran görüntüsünde gösterilen sandığı bulun (kötü kilitli). Aç ve şarabı al.

Sasau'daki ustalardan dekoratif tacı alın

Taçla ilgili olarak, Usta Jerome ile tanışmanız gerekecek, atölyesi Sasau Manastırı'nın yakınında - Leydi Stephanie - Hizmetinizde Leydim |  Romances in Kingdom Come Deliverance - Romance - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

Taçla ilgili olarak, atölyesi Sasau Manastırı'nın yakınında bulunan Usta Jerome ile tanışmanız gerekecek . Usta size, tacı bitirmek için gereken bir Moldavit parçasını teslim etmesi gereken kayıp bir tüccarla yaşadığı bir sorunu anlatacak. Bir seçim yapmalısın:
  1. Ustaya, Leydi Stephanie'nin taçtan hoşnutsuzluğunu riske atarak öğeyi başka bir mücevher kullanarak bitirmesini emredin;
  2. Kayıp tüccarı ve Moldavit'i bulacağına söz ver.
İkinci seçeneği seçtiyseniz, manastırın batısına gidin. Adamın Sasau'ya giderken saldırıya uğradığını gösteren tüccarın arabasını (ekran görüntüsü) ve kan izlerini bulun.

Kanı takip ederek daha batıya gidin - Leydi Stephanie - Hizmetinizde Leydim |  Romances in Kingdom Come Deliverance - Romance - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

Kanı takip ederek daha batıya gidin. Patikalar sizi nehir kıyısındaki küçük kampa götürecek ve bu iki haydut sakini. Yapabilirsiniz:
  1. Haydutlara saldırın - yayı olandan başlayarak onları birer birer çıkarın.
  2. Kampa gece sızın - haydutlardan birini veya her ikisini etkisiz hale getirebilir/öldürebilir veya taşı almaya odaklanabilirsiniz.
Kayıp Moldavit , yukarıdaki ekran görüntüsünde gösterilen sandıkta. Kilitle (düşük güvenlik seviyesi) veya haydutlardan birinin üzerinde bulunan anahtarı kullanarak açın. Moldavit'i Usta Jerome'a geri getirin. Dekoratif tacı bitirmek için bütün bir güne ihtiyacı olacak - biraz dinlenin, zamanı hızlandırın veya bu arada Lady Stephanie'nin diğer görevleriyle meşgul olun.

Uzhitz'den bir at bul

5 - Leydi Stephanie - Hizmetinizde Leydim |  Romances in Kingdom Come Deliverance - Romance - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

1. Uzhitz'deki at satıcısını bul ve ona Leydi Stephanie'nin sipariş ettiği atı sor. Atın sorunlara neden olduğunu ve binicilerini koltuğundan etmekle ün saldığını öğreneceksiniz. Konuyla ilgili olarak Vashek'e git .
  2. Konuşma sırasında onu ikna etmeye çalışın - başarılı olursanız, eyerleme sırasında şarkı söylerseniz atın sakinleşeceğini öğreneceksiniz.
  3. Atı topla ve Talmberg'e geri götür. Vashek'in gizli yöntemini öğrendiyseniz, yolculuk basit ve keyifli olacak. Aksi takdirde, birkaç defadan fazla toprağı öpüyor olacaksınız ve atı Stephanie'ye getirmek çok daha zor olacak.

Leydi Stephanie nasıl baştan çıkarılır?

6 - Leydi Stephanie - Hizmetinizde Leydim |  Romances in Kingdom Come Deliverance - Romance - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

1. Leydi Stephanie'ye ancak tüm görevlerini tamamladıktan sonra geri dön. İlerlemenizi bildirin.
  2. Leydi Stephanie, Henry'den daha önce babasına ait olan gömleği giymesini isteyecektir . Kabul et, ama odadan çıkma.
  3. Görev sırasında herhangi bir hata yapmadıysanız, Henry, Lady Stephanie ile yatabilecek ve bir kadını baştan çıkardığı için Casanova kupasını kazanabilecek . Yukarıda belirtilen gömlek en iyi şekilde ileride kullanılmak üzere saklanır. Önemli bir Karizma desteğine ihtiyacınız olduğunda giyin.

paylaşım için teşekkürler

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri