- Konular
- 250
- Online süresi
- 20d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 898
- Altın Konu
- 31
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 3,468
- DevLira
- 27
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kingdom Come Deliverance rehberinin bu sayfasında, Saviour Schanpps'ın nasıl hazırlanacağına dair detaylı talimatlar yer alıyor . Nasıl hazırlanacağını, gerekli malzemelerin neler olduğunu, yapım sürecinin nasıl olduğunu ve nasıl başarısız olunmayacağını öğreneceksiniz.
Kurtarıcı Schnapps Nedir?
Kurtarıcı Schnapps, oyunu istediğiniz zaman kaydetmenizi sağlayan benzersiz bir eşyadır . Bu eşyayı kullanmak, kahramanın yatağına ulaşmak veya hamam ücreti ödemek gibi başka kaydetme tekniklerini kullanmanıza gerek kalmadan ilerlemenizi kaydeder. Elbette , Kurtarıcı Schnapps kullanımı oldukça sınırlıdır . Her iksir bir kayıt oluşturmanıza olanak tanır. Schnapps şişeleri tek tek bulunabilir veya satın alınabilir, ancak iksiri nasıl hazırlayacağınızı kendiniz öğrenmeniz en iyisidir.
Kurtarıcı Schnapps - İçindekiler
Köyün batı ucunda simya masasını arayın.
Saviour Schnapps tarifi çok basit. Öncelikle simyacı masasına ve simya becerilerine ihtiyacınız var . Kingdom Come'da simyayla ilk tanışmanız Rattay'da olacak (ekrana bakın). Simya, gereklilikleri ve sınırlamaları , rehberin ayrı bir sayfasında ayrıntılı olarak açıklanmıştır .
Simya becerileriniz elverdiğinde, Kurtarıcı Şnaps için gerekli malzemeleri aramalısınız. İhtiyacınız olanlar:
Saviour Schnapps tarifi çok basit. Öncelikle simyacı masasına ve simya becerilerine ihtiyacınız var . Kingdom Come'da simyayla ilk tanışmanız Rattay'da olacak (ekrana bakın). Simya, gereklilikleri ve sınırlamaları , rehberin ayrı bir sayfasında ayrıntılı olarak açıklanmıştır .
Simya becerileriniz elverdiğinde, Kurtarıcı Şnaps için gerekli malzemeleri aramalısınız. İhtiyacınız olanlar:
- 1x Şarap
- 1x Isırgan otu
- 2x Belladonna
- Harç
- Kazan
Bu malzemeleri nerede arayacağınıza dair ipuçlarını sayfanın alt kısmında görebilirsiniz.
Kurtarıcı Şnaps Nasıl Yapılır?
Kingdom Come'da Schnapps'ı satın alabileceğiniz gibi kendiniz de yapabilirsiniz. Bunun için bir kazan bulmanız ve tüm malzemelere sahipseniz şu adımları izlemeniz yeterli:
Adım 1 - Şarabı kazana dökün.
Adım 2 - Isırgan otunu ekleyin.
Adım 3 - Şarabı iki kez kaynatın (körüğü iki kez kullanın; ateşi iki kez yakın).
Adım 4 - Havana iki adet Belladonna koyun ve ezin.
Adım 5 - Daha sonra belladonnaları kazana aktarın.
6. Adım - Şarabı kaynatın. Bir şişe alın ve kaynattığınız suyu içine dökün - işte Kurtarıcı Schnapps'ınız!
Demleme sırasında herhangi bir hata yapmadıysanız, Saviour Schnapps'ın üretildiğine dair bir mesaj almalısınız .
Saviour Schnapps'ın malzemeleri - nerede bulunur?
- Isırgan otunu Rattay'dan satın alabileceğiniz gibi ormanlarda ve tarlalarda da bulabilirsiniz; popüler bir bitkidir.
Evinizin etrafında birçok ısırgan otu bulabilirsiniz.
- Konular
- 4,295
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 6mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 6,854
- Altın Konu
- 708
- Başarım Puanı
- 439
- MmoLira
- 91,963
- DevLira
- 12
Kingdom Come Deliverance : Krallık'ta Kurtarıcı Schnapps'ı İşlemek
Kurtarıcı Schnapps hızlı kaydetme yapmanızı sağlayan benzersiz bir öğedir. Bu sadece sizi inanılmaz derecede boşa harcamakla kalmaz, aynı zamanda oyunu da kurtarır. Ben buna işi zevkle birleştirmek diyorum. Kurtarıcı Schnapps - malzemeler Kurtarıcı Schnapps Nasıl Yapılır? Kurtarıcı Schnapps...
Daha önce açıldı.