Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kingdom Come Deliverance | Kurtarıcı Schnapps nasıl yapılır?

Livininq

Micheal Corleone
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
250
Online süresi
20d 3h
Reaksiyon Skoru
898
Altın Konu
31
Başarım Puanı
214
MmoLira
3,468
DevLira
27
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kingdom Come Deliverance rehberinin bu sayfasında, Saviour Schanpps'ın nasıl hazırlanacağına dair detaylı talimatlar yer alıyor . Nasıl hazırlanacağını, gerekli malzemelerin neler olduğunu, yapım sürecinin nasıl olduğunu ve nasıl başarısız olunmayacağını öğreneceksiniz.

Kurtarıcı Schnapps Nedir?​

Kurtarıcı Schnapps, oyunu istediğiniz zaman kaydetmenizi sağlayan benzersiz bir eşyadır . Bu eşyayı kullanmak, kahramanın yatağına ulaşmak veya hamam ücreti ödemek gibi başka kaydetme tekniklerini kullanmanıza gerek kalmadan ilerlemenizi kaydeder. Elbette , Kurtarıcı Schnapps kullanımı oldukça sınırlıdır . Her iksir bir kayıt oluşturmanıza olanak tanır. Schnapps şişeleri tek tek bulunabilir veya satın alınabilir, ancak iksiri nasıl hazırlayacağınızı kendiniz öğrenmeniz en iyisidir.

Kurtarıcı Schnapps - İçindekiler​

1 - Kingdom Come Deliverance: Kurtarıcı Şnaps nasıl üretilir? - Kingdom Come Deliverance: SSS - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi
Köyün batı ucundaki simya masasını arayın. - Kingdom Come Deliverance: Kurtarıcı Schnapps nasıl üretilir? - Kingdom Come Deliverance: SSS - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

Köyün batı ucunda simya masasını arayın.
Saviour Schnapps tarifi çok basit. Öncelikle simyacı masasına ve simya becerilerine ihtiyacınız var . Kingdom Come'da simyayla ilk tanışmanız Rattay'da olacak (ekrana bakın). Simya, gereklilikleri ve sınırlamaları , rehberin ayrı bir sayfasında ayrıntılı olarak açıklanmıştır .

Simya becerileriniz elverdiğinde, Kurtarıcı Şnaps için gerekli malzemeleri aramalısınız. İhtiyacınız olanlar:
  1. 1x Şarap​
  2. 1x Isırgan otu​
  3. 2x Belladonna​
  4. Harç​
  5. Kazan​
Bu malzemeleri nerede arayacağınıza dair ipuçlarını sayfanın alt kısmında görebilirsiniz.

Kurtarıcı Şnaps Nasıl Yapılır?​

Kingdom Come'da Schnapps'ı satın alabileceğiniz gibi kendiniz de yapabilirsiniz. Bunun için bir kazan bulmanız ve tüm malzemelere sahipseniz şu adımları izlemeniz yeterli:

Adım 1 - Kazana şarap dökün - Kingdom Come Deliverance: Kurtarıcı Schnapps nasıl yapılır? - Kingdom Come Deliverance: SSS - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

Adım 1 - Şarabı kazana dökün.

Adım 2 - Isırgan otunu ekleyin - Kingdom Come Deliverance: Kurtarıcı Şnaps nasıl yapılır? - Kingdom Come Deliverance: SSS - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

Adım 2 - Isırgan otunu ekleyin.

Adım 3 - Şarabı iki kez kaynatın (körüğü iki kez kullanın; ateşi iki kez yakın) - Kingdom Come Deliverance: Kurtarıcı Şnaps nasıl yapılır? - Kingdom Come Deliverance: SSS - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

Adım 3 - Şarabı iki kez kaynatın (körüğü iki kez kullanın; ateşi iki kez yakın).

Adım 4 - Havana iki Belladonna yerleştirin ve ezin - Kingdom Come Deliverance: Kurtarıcı Schnapps nasıl yapılır? - Kingdom Come Deliverance: SSS - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

Adım 4 - Havana iki adet Belladonna koyun ve ezin.

Adım 5 - Ardından belladonnaları kazana aktarın - Kingdom Come Deliverance: Kurtarıcı Schnapps nasıl üretilir? - Kingdom Come Deliverance: SSS - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

Adım 5 - Daha sonra belladonnaları kazana aktarın.

2 - Kingdom Come Deliverance: Kurtarıcı Şnaps nasıl üretilir? - Kingdom Come Deliverance: SSS - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

Adım 6 - Şarabı kaynatın - Kingdom Come Deliverance: Kurtarıcı Şnaps nasıl yapılır? - Kingdom Come Deliverance: SSS - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

6. Adım - Şarabı kaynatın. Bir şişe alın ve kaynattığınız suyu içine dökün - işte Kurtarıcı Schnapps'ınız!

Demleme sırasında herhangi bir hata yapmadıysanız, Saviour Schnapps'ın üretildiğine dair bir mesaj almalısınız .

Saviour Schnapps'ın malzemeleri - nerede bulunur?​

1. Isırgan otunu Rattay'dan satın alabileceğiniz gibi ormanlarda ve tarlalarda da bulabilirsiniz; popüler bir bitkidir.​
Evinizin etrafında birçok neetle bulabilirsiniz. - Kingdom Come Deliverance: Kurtarıcı Şnaps nasıl yapılır? - Kingdom Come Deliverance: SSS - Kingdom Come Deliverance Oyun Rehberi

Evinizin etrafında birçok ısırgan otu bulabilirsiniz.​

Daha önce açıldı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri