- Konular
- 19
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 13h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 144
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamlar forumdaşlar, şöyle bi videoya denk geldim; Excalibur g911 ürününü tanıtan bi videoymuş. Güzelce izledim gerçekten adamlar iyi bi laptop çıkarmışlar bence. Yeni pc aradığım için algıda seçicilikte olmuş olabilir tabi. Siz ne dersiniz?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 1d 16m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Casperdan hiçbişe alınmaz. Casper HP iki uzak durulası firma. Zamanında arkadaşta hp laptop vardı. Uçak uçuyordu. Bende de lisedeyken casper laptop kullandım. Küçücük fan koymuşlar altına hala çoğu modeli öyle. O fan tabiki yetmiyor. Kullanmadığım soğutucu kalmamıştı en son gidip vantiratör dayayarak 4 sene kullandım. Üni 1 de Monster aldım kafam rahat. Mezun olunca da 5700xtli pc dizdim. Çok güzel oldu.
Engin geçmiş tecrübelerim ve hayatım boyunca gördüğüm casper ve hp laptop kullanıcılarını gördükten sonra alabilirseniz asus, monster, acer laptop olabilir. Oyun için.
Engin geçmiş tecrübelerim ve hayatım boyunca gördüğüm casper ve hp laptop kullanıcılarını gördükten sonra alabilirseniz asus, monster, acer laptop olabilir. Oyun için.