- Konular
- 972
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tüh bi pwt server olsaydıda PK yapsaydık 

Sadece cinliler niye yapıyor ya..Biz neden yapamıyoruz

Sadece cinliler niye yapıyor ya..Biz neden yapamıyoruz

- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
91 longju pwp serverdır kapatıldı newlongju pwp serverdır TÜRK lere kapatıldı us pwp değildir ama GM leri bizimkilerden çok çalışır ve daha kaliteli bi oyun ortamı oluşur örneğin ben Free Kİngdomdan oyuna girince çokğu günler krallık savaşı oluyo ve sonuçta kazanan krallığa %100 item düşürme şansı veriyor . şahsen şahit oldum 10 dk içinde 3-4 tane metin bulabiliyorsun vs..... aynı zamanda çook az lag oluyo sabahları çünkü bizim sabahımız onların geceleri demirci aşırı yakıyor +3 +2 de düşünmeden kırıyor isteyene us da üyelik alabilirim
- Konular
- 7
- Online süresi
- 27s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 38
- DevLira
- 0
ben de server yapcam nasi yapilio
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
yapamazsın dene genede ama yapabilcveni sanmıyorum çok deneyen oldu
ama bulan yok
ama bulan yok
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ya yeni konu açmak istemedim süper ss lerim var ama koyamıyorum koyunca konu aççam ama şimdilk en azndan açıkliim şmdi snra ssde kycm market gezdim
ruh taşı: 90k xD ss i var metin2 us
öfke bk :300 k
61 lv +3 ninja zırhı : 100k
aynı zmanda us dayken sabah farkettim depocudan item shopa grnce orda 60 saatlk exp yzüğü 10 saatlk hrszn eld. ve 30 günlk duygu maskesi var bunların hepsi usda hesap alamayan pm atsın cevaplarım daha 21 lvlim ( dün bşldm ) +3 şaman taşı +2 kritik taşı +2 soğtma taşı var ruh vrusu bk 2 tnede hamle bk var 90 k da para var (hafife alma 1 ruh taşı eder xD ) yani metin ve item bakımından çok zengin bi serverdır kesinlkle tavsiye ederim demin açtım 2 dk içinde 15 i aşkın +70 gördüm aynı zmanda TÜRK ler arasında büyük bi dayanışma ortamı var 24 saat GM ler açık nse çok knştm kolay gelsn ( HEYYY ruh taşı kağıdı olmasın o die saçma yorumlar yapmayın
boşa konuşmuoz bildiğin G1 den G2 ye geçirmeye yarayan ruh taşı TR de 5 10 m )
ruh taşı: 90k xD ss i var metin2 us
öfke bk :300 k
61 lv +3 ninja zırhı : 100k
aynı zmanda us dayken sabah farkettim depocudan item shopa grnce orda 60 saatlk exp yzüğü 10 saatlk hrszn eld. ve 30 günlk duygu maskesi var bunların hepsi usda hesap alamayan pm atsın cevaplarım daha 21 lvlim ( dün bşldm ) +3 şaman taşı +2 kritik taşı +2 soğtma taşı var ruh vrusu bk 2 tnede hamle bk var 90 k da para var (hafife alma 1 ruh taşı eder xD ) yani metin ve item bakımından çok zengin bi serverdır kesinlkle tavsiye ederim demin açtım 2 dk içinde 15 i aşkın +70 gördüm aynı zmanda TÜRK ler arasında büyük bi dayanışma ortamı var 24 saat GM ler açık nse çok knştm kolay gelsn ( HEYYY ruh taşı kağıdı olmasın o die saçma yorumlar yapmayın
boşa konuşmuoz bildiğin G1 den G2 ye geçirmeye yarayan ruh taşı TR de 5 10 m )
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)