- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ßu Kadar Online Oynayan Ve Uzmanlaşan Genç Kitlemiz Varken ßir Pvp Yapamayacakmıyız 
Veya Türklere Yasaklanan Pvp Ye Çakallıkla(IP iy Farklı Ülke Gibi Gösterme Falan) girilemiyormu xD

Veya Türklere Yasaklanan Pvp Ye Çakallıkla(IP iy Farklı Ülke Gibi Gösterme Falan) girilemiyormu xD
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben dün metin2 çin serverini indirdim ama üyelik alamıyorum sen bana bi üyelik ala bilirmisin???
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
valla ßurak senin düşündüğünü bende düşündüm ilk olarak pvp serverı kendim kurmak istedim ama anladım çok uzun işmiş neyse bari newlongjuya geri dönelim dedik İP mi Rusyaya ayarladım ama hesaplar banlandığı için üstünede bu sıralar üyelik alımı olmadığı için
şans işte kardeşim kimse uğraşmıyoki GM ler kapattığı gün gene hile bulan bi genç kitle elin gavurunun kolayca yapılacak bi işlemini beceremiyo ( daha doğrusu UĞRAŞMIYO)
şans işte kardeşim kimse uğraşmıyoki GM ler kapattığı gün gene hile bulan bi genç kitle elin gavurunun kolayca yapılacak bi işlemini beceremiyo ( daha doğrusu UĞRAŞMIYO)- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)