noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

RoFi - Sistem Satış Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoFi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Neden skype engelliyorsun ? Verecek cevabın olmadığı için mi ? Erkek gibi çıkıp desene lan bu filesi sabah aksam 1 ay boyunca umut çalışıp yaptı cam konusunda da beni uyardı diye ? Desene 40 defa filesi bozdum umut geldi ücretsiz her şeyi düzeltti desene ? Ama yok gidip millete arkamdan files bozuk diye salla sonra aynı filesi piyasanın en iyisi diye satmaya çalış. Geç skype o fazla cıkan sesını nasıl susturuyorum gör.Kimse kaşınmasın benim karşımda sizin gibilerin söz hakkı yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakkınız varsa gelirsiniz karşıma konuşuruz çözeriz biter. Ama biriniz build etmesini bilmiyorsan yaz yardım edemeyim dememe rağmen yazmayıp filese bozuk diyorsa, sırf bedava sistem eklemiyorum diye cimere şikayet edip olmayan hakkını arıyorsa diğeriniz benim yaptığım filese ben yaptım sorunsuz yaptm piyasanın en iyisi diyorsa o küçük dilinizi kesmesini bilirim. Hiçbirinizin üstümde hakkı yokken karşıma geçip havlamayın derdiniz varsa gelirsiniz skypeye ben susturmasını bilirim. Yok ille buradan yerin dibine sokmamı istiyorsanız aynı tavırla devam edin

Hakkınız varsa gelirsiniz karşıma konuşuruz çözeriz biter. Ama biriniz build etmesini bilmiyorsan yaz yardım edemeyim dememe rağmen yazmayıp filese bozuk diyorsa, sırf bedava sistem eklemiyorum diye cimere şikayet edip olmayan hakkını arıyorsa diğeriniz benim yaptığım filese ben yaptım sorunsuz yaptm piyasanın en iyisi diyorsa o küçük dilinizi kesmesini bilirim. Hiçbirinizin üstümde hakkı yokken karşıma geçip havlamayın derdiniz varsa gelirsiniz skypeye ben susturmasını bilirim. Yok ille buradan yerin dibine sokmamı istiyorsanız aynı tavırla devam edin
Ya sen gerçekten utanmayı bilmiyorsun 25k vericem demişim sen benim 3k oyuncunun başını ye sonra utanmadan daha para iste sana ne yaptırsıysam parasını verdim zamanında 25 ek olarak
kazanırsam prim gibi bişeydi
Ki ben 150 kazansam çevremdekiler bilirki veririm ayrıca filesin senden aldığım hali muhtmelen belki %30 max 40 ı falandır isteyen senin varez ettiğinden indirip karşılaştırabilir benim konudaki filesle

Benim takıldığım tek olay piyasada insanlar kendi yanlışına bakmadan sağa solu çok basit eleştirebiliyor

Ya sen gerçekten utanmayı bilmiyorsun 25k vericem demişim sen benim 3k oyuncunun başını ye sonra utanmadan daha para iste sana ne yaptırsıysam parasını verdim zamanında 25 ek olarak
kazanırsam prim gibi bişeydi
Ki ben 150 kazansam çevremdekiler bilirki veririm ayrıca filesin senden aldığım hali muhtmelen belki %30 max 40 ı falandır isteyen senin varez ettiğinden indirip karşılaştırabilir benim konudaki filesle

Benim takıldığım tek olay piyasada insanlar kendi yanlışına bakmadan sağa solu çok basit eleştirebiliyor
İsmet havlama ismet erkek gibi çık cevabını ver bana boş çene yapma

Sen benim filesime ben yaptım sorunsuz yaptım derken utandın mı ? Utanmadın.
Millete arkamdan bozuk files satıyor umut bilmiyor etmiyor diye karalama kampanyası yapıp utandın mı? Utanmadın.
Benim filesimi kendi yapmış gibi piyasanın en iyisi diye satarken utandın mı? Utanmadın.
Uyarı yapmama rağmen camı kapatmayıp millete sanki server benim yüzümden batmış gibi acıtasyon yaparken utandın mı? Utanmadın.

Ben doğruları söyleyince mi utanıcaktım ? sdmfkdjsgnkjdfnjgldfgklfdg

3k oyuncunun başını ben değil sen kendin yaktın. Ekmeğe sürülecek akıl yok sende. Çıkıp erkek gibi desene lan umut beni cam konusunda uyardı diye ? Ben sana eventflagla camı kapat, arama camını kullan dedim mi demedim mi? Sen core veren sistemi kapatmıcam kalsın diye açık tutmadın mı? Eee hem core veren sistemi aktif tut sonra core alınca online düşünce gel ağla???

Oğlum sizin IQ seviyeniz kaç ? Ne hakla ne hukukla gelip bana dikleniyorsun dünkü ergen ?

Diğer yazdıklarıma cevabın nerde ? Benim filesimi satıyorsun niye tek kelime etmiyorsun ? O kadar şey yazdım neden cevap veremiyorsun ? Ben söyleyeyim benim karşımda ne senin ne de senin gibilerin söz hakkı yok. 1 ay köpek gibi çalıştım aylar sonra yalvara yakara 1k alabildim senden.Bomboş çocuksun.Uza hadi

İsmet havlama ismet erkek gibi çık cevabını ver bana boş çene yapma

Sen benim filesime ben yaptım sorunsuz yaptım derken utandın mı ? Utanmadın.
Millete arkamdan bozuk files satıyor umut bilmiyor etmiyor diye karalama kampanyası yapıp utandın mı? Utanmadın.
Benim filesimi kendi yapmış gibi piyasanın en iyisi diye satarken utandın mı? Utanmadın.
Uyarı yapmama rağmen camı kapatmayıp millete sanki server benim yüzümden batmış gibi acıtasyon yaparken utandın mı? Utanmadın.

Ben doğruları söyleyince mi utanıcaktım ? sdmfkdjsgnkjdfnjgldfgklfdg

3k oyuncunun başını ben değil sen kendin yaktın. Ekmeğe sürülecek akıl yok sende. Çıkıp erkek gibi desene lan umut beni cam konusunda uyardı diye ? Ben sana eventflagla camı kapat, arama camını kullan dedim mi demedim mi? Sen core veren sistemi kapatmıcam kalsın diye açık tutmadın mı? Eee hem core veren sistemi aktif tut sonra core alınca online düşünce gel ağla???

Oğlum sizin IQ seviyeniz kaç ? Ne hakla ne hukukla gelip bana dikleniyorsun dünkü ergen ?

Diğer yazdıklarıma cevabın nerde ? Benim filesimi satıyorsun niye tek kelime etmiyorsun ? O kadar şey yazdım neden cevap veremiyorsun ? Ben söyleyeyim benim karşımda ne senin ne de senin gibilerin söz hakkı yok. 1 ay köpek gibi çalıştım aylar sonra yalvara yakara 1k alabildim senden.Bomboş çocuksun.Uza hadi
Umut karlımda olsan dilini yutucak adamsın şu an sadece kendini karalıyorsun senin satıp sürekli sorun yaşadığın altyapıyı adam edip 55 120 ye çevirip belki 20 kişiye sattım 1 kişi ile sorun yaşamadım bi Kendine Gel herşey ortada benüm havalama gibi huyum yoktur asıl sen adama havlamışsın çok şey biliyor gibi bende gülerek okudum yazdıklarını ısrarla bana c++ bilmiyorum diyen sen değilmisin şimdi çok bilgili takılıyorsun ha uğur adlı kişiye saygım var bilgili biri emirhanla muhabbetim var hünerli kişi o da eleştirmiş ama adam gibi eleştirmiş sen resmen saldırmışsın senin tabiri ile havlamışsın ben sadece olanı söyledim senün biley bildiğin yok sen atma sorunu çözemedim melihle 1 hafta senin pisliğini temizledik günlük belki 6 7 saat anca topladık fileai silmeme ramak kalmıştı o derece sorunluydu bana sattığın dosya yalansa yalan deyin alıp memnun olan varmı o filesi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri