Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dun smokin ekledim pazari kurdum. Sonra baska sisten ekledim gamesourcdyi bild ettim sistemi test etmek icin oyuna girdim sistemi test ettim sonra offlineshopa bi bakayim dedim bi baktum smokin safra olarak gozuktu. Sonra pazari kapattim satilmayan nesnelere geldim hala safra gozukuyor shopta 2 item vardi silah ile smokin silahi envantere cektikten sonra safra cekilen itemin slotuna gelice smokin olaraj gozuktu duzeldi. Ayrica yansitma sistemi cakismiyor filesimde yansitma sistemi var tum ifdefleri benjm filesimdaki ifdef ile ayni calismiyor. Sqla trans olaraj kayit ediyor hangi yansitma silahi varsa kodunu yaziyor fakat shopta yazisi gozukmuyor yansitma diye

Yansitilmis itemi koyunca birde x46 yaziyor itemin + degerinin yaninda itemin + sayisi ikonu cikiyor ya onunsol tarafinda ×46 vs sayilar cikiyor.

Dun smokin ekledim pazari kurdum. Sonra baska sisten ekledim gamesourcdyi bild ettim sistemi test etmek icin oyuna girdim sistemi test ettim sonra offlineshopa bi bakayim dedim bi baktum smokin safra olarak gozuktu. Sonra pazari kapattim satilmayan nesnelere geldim hala safra gozukuyor shopta 2 item vardi silah ile smokin silahi envantere cektikten sonra safra cekilen itemin slotuna gelice smokin olaraj gozuktu duzeldi. Ayrica yansitma sistemi cakismiyor filesimde yansitma sistemi var tum ifdefleri benjm filesimdaki ifdef ile ayni calismiyor. Sqla trans olaraj kayit ediyor hangi yansitma silahi varsa kodunu yaziyor fakat shopta yazisi gozukmuyor yansitma diye
BEN ŞUAN SMOKİN KURDUM 2 ADET DEĞİŞİK KODLARDA FAKAT BENDE ÖYLE BİR SORUN OLMADI PAZAR KURDUM SONRA PAZARI KAPATTIM SATILMAYAN NESNELER BÖLÜMÜNDE SMOKİN OLARAK GÖRÜNÜYOR HATTA PAZARI KURUP REBOT ATIP BU YAZIYI DÜZENLEYECEĞİM //////////////////// BENDE BÖYLE BİR SORUN YOK HOCAM

Son düzenleme:
Filesi sunucuya kuruyorum bilisim sunucusuna 12.3 5.6 mysql bsd lib hatalari veriyor libleri tamamladiktan sonra freebsd symbol felan hatalar veriyor. Nasil bilisim sunucusuna kurabilirim

Filesi sunucuya kuruyorum bilisim sunucusuna 12.3 5.6 mysql bsd lib hatalari veriyor libleri tamamladiktan sonra freebsd symbol felan hatalar veriyor. Nasil bilisim sunucusuna kurabilirim
knk sen sattığın files uyumsuz olunca güncel freebsd sürümleriyle napıyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri