Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kiyagan | Ücretli Sistemler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kiyagandizayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

olabilir ama şimdiye kadar ucuz fiyat verdim diye çoğunluk şüpheli gözle baktı :D iş yapanlar da daha fazla bir şey yaptırmak istedi ucuza ama çoğunluk ucuz diye iş yapmamayı seçti zaten güncellemem gerekiyordu sizlerin 2 bin den sattığınız bir şeyi daha gelişmiş ve sorunsuzunu ben 800 1000 fiyat verip satamıyordum o yüzden güncelleme şart şu an insanların çoğu ucuz ise sorunludur gözüyle bakıyor kazık yemeyi seviyorlar.
Dostum ister 500 e sat ister 5000 e sat bu kimseyi ilgilendirmez. Ama gelip de başkasının konusuna yok ben sorunsuzunu şu fiyattan satıyorum millet kazık yemeyi seviyor gibisinden şeyler yazman hiç hoş değil. Zaten benden sistem satın alan kişiler neyin ne olduğunu neye para verdiklerini biliyorlar. Satabileceğine inanıyorsan sen de istediğin fiyata yükseltebilirsin. Ayrıca seni tanımıyorum bile polemiğe girmeye gerek yok. Sana Hayırlı Satışlar dilerim

Dostum ister 500 e sat ister 5000 e sat bu kimseyi ilgilendirmez. Ama gelip de başkasının konusuna yok ben sorunsuzunu şu fiyattan satıyorum millet kazık yemeyi seviyor gibisinden şeyler yazman hiç hoş değil. Zaten benden sistem satın alan kişiler neyin ne olduğunu neye para verdiklerini biliyorlar. Satabileceğine inanıyorsan sen de istediğin fiyata yükseltebilirsin. Ayrıca seni tanımıyorum bile polemiğe girmeye gerek yok. Sana Hayırlı Satışlar dilerim
Niye alındın ki sana kötü bir şey demedim sadece yorumumu dile getirdim insanların durumunu bana verdiğin fikrini. Sana sorunlu sistem satıyorsun yok sen şöylesin böylesin gibi şeyler demedim sonuçta bende seni tanımıyorum sadece yorumumu dile getirdim o kadar abartılacak bir durum yok.

Hayırlı satışlar. Yaptığı her işe kefil olunabilecek bir insan. 3 senelik dostluğumuz var aldığım her sistemde istediğim düzenlemelere diğerleri gibi ücret istemedi diğer insanlar gibi kendi hatası olduğunda ego kasmadı sistemi alalı iki sene olmasına rağmen bile güncellemeleri vermeye devam etti. Sitesindeki her sistemin source tarafınıda kendi yazdıgına bizzat şahidim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri