Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese merhabalar. Uzun zamandır farklı farklı sistemler yazıp bu platform üzerinden satışını gerçekleştiriyordum. Yazdığım sistemlerin daha derli toplu durması ve daha kolay bulunabilmesi adına bir site açtım.
Sitede bulunana sistemlerin haricinde kendi aklınızdaki sistemi yazdırmak isterseniz site üzerindeki iletişim formundan veya skype, discord gibi platformlardan iletişime geçebilirsiniz.
Sitede bulunana sistemlerin haricinde kendi aklınızdaki sistemi yazdırmak isterseniz site üzerindeki iletişim formundan veya skype, discord gibi platformlardan iletişime geçebilirsiniz.
- Satışını yaptığım sistemlerde kurulumunu yaptığım fileslere destek sağlıyorum.
- Files satışı yapan kişilere her hangi bir destek sağlamıyorum ve sistem satışı yapmıyorum.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ben %50 daha ucuza iş yapıyormuşum senin fiyatları görünce benimde fiyatları güncelleme vaktim gelmiş iyi satışlar dilerim fiyatlandırma konusunda fikir verdiğin için.
Hayırlı satışlar. Yaptığı her işe kefil olunabilecek bir insan. 3 senelik dostluğumuz var aldığım her sistemde istediğim düzenlemelere diğerleri gibi ücret istemedi diğer insanlar gibi kendi hatası olduğunda ego kasmadı sistemi alalı iki sene olmasına rağmen bile güncellemeleri vermeye devam etti. Sitesindeki her sistemin source tarafınıda kendi yazdıgına bizzat şahidim.
Ben %50 daha ucuza iş yapıyormuşum senin fiyatları görünce benimde fiyatları güncelleme vaktim gelmiş iyi satışlar dilerim fiyatlandırma konusunda fikir verdiğin için.
Fiyatını başkalarının listesine göre belirlersen daha çok güncellersinBen %50 daha ucuza iş yapıyormuşum senin fiyatları görünce benimde fiyatları güncelleme vaktim gelmiş iyi satışlar dilerim fiyatlandırma konusunda fikir verdiğin için.

olabilir ama şimdiye kadar ucuz fiyat verdim diye çoğunluk şüpheli gözle baktıFiyatını başkalarının listesine göre belirlersen daha çok güncellersin![]()
iş yapanlar da daha fazla bir şey yaptırmak istedi ucuza ama çoğunluk ucuz diye iş yapmamayı seçti zaten güncellemem gerekiyordu sizlerin 2 bin den sattığınız bir şeyi daha gelişmiş ve sorunsuzunu ben 800 1000 fiyat verip satamıyordum o yüzden güncelleme şart şu an insanların çoğu ucuz ise sorunludur gözüyle bakıyor kazık yemeyi seviyorlar.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)