- Konular
- 1
- Online süresi
- 3h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben Sunucu Kurmak İstiyorum Ama Kimse Detaylı Anlatmamış Kurmak İsteyen Varsa Yada Sunucu Kurabilen Varsa Yardımcı Olabilirmi Rica Etsem..
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ben sana azıcıkta olsa yardımcı olmaya çalışayım..
Bu video da açık açık anlatılmış..Dikkatli seyredersin..ve kurarsın..
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu bilgisayarına indirip kullanacağın; FreeBSD 9.2 (şifresi : rakonda)= Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bu bilgisayarına indirip kullanacağın: Virtual Box = Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gerekli Program: NAVİCAT = Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Gerekli Program: PUTTY = Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Gerekli Program: WinSCP(FTP PROGRAMI) = Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu linkteki filesi indirip kurabilirsin...Ben bilgisayarıma kurdum sıkıntı yok çalışıyor..
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunucuyu kurarken bu kodları kullanacaksın..kurulum yaparken PUTTY Kopyala yapıştır..
Server Files Game ve Mysql Dosyalarını silme:
Kod:cd /usr - rm -rf game cd /var/db - rm -rf
mysql Server Files Dosyaları Kurma:
Kod:Game Dosyası = cd /usr - tar zxvf dosyaismi.tar.gz
Mysql Dosyası =
Kod:cd /var/db - tar zxvf dosyaismi.tar.gz
Oyunu Başlatma =
Kod:cd /usr/game - sh baslat.sh
Kolay gelsin..