Ben ilgilenirim aslanım sende burada işsiz gibi dolaşmaya devam et ve boş boş takıl hayatında hiçbir başarısı olmayan insansın sonuçtasaçma sapan konuşma çocuk, serverindeki sorunlar ile ilgilen.
hadi gg sana beybisi <3arama camındaki TRX ney kanksdaha yeni başladım guiye bittikçe atacagım buraya
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Satıcı ismiarama camındaki TRX ney kanks
Ben ilgilenirim aslanım sende burada işsiz gibi dolaşmaya devam et ve boş boş takıl hayatında hiçbir başarısı olmayan insansın sonuçtahadi gg sana beybisi <3
Burada sana boş boş takıldığımı kim dile getirdi xd senin başarın ne wareze düşmüş sistemleri bir fileste toplamaya çalışıp oyun açmak mı açtığın oyunlar bugtan lagtan geçilmiyor ampute son açtığınız oyunda bile ışınlanmalar adam gibi çalışmıyor başarıdan bahsediyor...
hahahhaha ailenin 1 sene boyunca her sabah 7 de evden çıkıp akşam 7'de dönerek kazandığı parayı ben 1 haftada kazanıyorum sende onların parasını yemekle uğraş aslanımBurada sana boş boş takıldığımı kim dile getirdi xd senin başarın ne wareze düşmüş sistemleri bir fileste toplamaya çalışıp oyun açmak mı açtığın oyunlar bugtan lagtan geçilmiyor ampute son açtığınız oyunda bile ışınlanmalar adam gibi çalışmıyor başarıdan bahsediyor...

hee bu arada ışınlanırken atmayı hatırlattığın için teşekkürler çözdüm biraz önce güncelledim saol

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)