Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
protoları ftp ye atmayı deneArkadaşlar bu filese local sunucuda problemsiz giriş yapıyorum ama vhd bi makinaya kurduğum zaman hata alıyorum yardımcı olurmusunuz acaba sorunun temel kaynağı nedir çözemedim.
Resimde hata veren libi atıyorum sunucuyla bağlantı kesiliyor connettion refused veriyor sürekli sunucuyla bağlantı tamamen kesiliyor yardımcı olucak biri varmı ?
sunucuyu kimden aldıysan ona söyle o atsınArkadaşlar bu filese local sunucuda problemsiz giriş yapıyorum ama vhd bi makinaya kurduğum zaman hata alıyorum yardımcı olurmusunuz acaba sorunun temel kaynağı nedir çözemedim.
Resimde hata veren libi atıyorum sunucuyla bağlantı kesiliyor connettion refused veriyor sürekli sunucuyla bağlantı tamamen kesiliyor yardımcı olucak biri varmı ?
sorun devam ediyor yardımcı olucak varmıArkadaşlar bu filese local sunucuda problemsiz giriş yapıyorum ama vhd bi makinaya kurduğum zaman hata alıyorum yardımcı olurmusunuz acaba sorunun temel kaynağı nedir çözemedim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)