Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle
Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi)

Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi) 1

indirmek için izniniz yok
4.40 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben alt yapıya cöp demiyorum bildim birşey varki çöp diyorum kardeşim benim
Ha tamam kardeşim işte sana göre nereler çöp geldi söyle de forumdaki bilgisi olmayan bu işe atılacak insanlar nasiplensin bu iyi bir şey iyi niyete konuşuyorum seni yermiyorum farkındaysan

Ha tamam kardeşim işte sana göre nereler çöp geldi söyle de forumdaki bilgisi olmayan bu işe atılacak insanlar nasiplensin bu iyi bir şey iyi niyete konuşuyorum seni yermiyorum farkındaysan
bende milletle çatışmıyorum farkındaysan ben senle muhabbet etmek istemiyorum saçeye nereleri çöpmü söylim yanlış eklemelerinden.

saçeye alt yapıyı paylaşsaydı ola bilirdi

bende milletle çatışmıyorum farkındaysan ben senle muhabbet etmek istemiyorum saçeye nereleri çöpmü söylim yanlış eklemelerinden.

saçeye alt yapıyı paylaşsaydı ola bilirdi
denk geldiğin şeyleri söyle yeterli ben mesela çok şeye denk geldim v2 aslında sağlam kuşak sisteminde eksiklik var yüzbaşısı mesela kumaş parçası vermiyor çünkü itemi yok ayrıca epic amcanın questi bozuk binek questleri bozuk itemlerin bazıları çalışmıyor özellikle pet olanlar diğeri ise bazı yerlerde memoryleak var hatta zindanlarda gerekli önlem alınmazsa fixler atılmazsa core verebilir

denk geldiğin şeyleri söyle yeterli ben mesela çok şeye denk geldim v2 aslında sağlam kuşak sisteminde eksiklik var yüzbaşısı mesela kumaş parçası vermiyor çünkü itemi yok ayrıca epic amcanın questi bozuk binek questleri bozuk itemlerin bazıları çalışmıyor özellikle pet olanlar diğeri ise bazı yerlerde memoryleak var hatta zindanlarda gerekli önlem alınmazsa fixler atılmazsa core verebilir
kral ben buna çöp demedimki oyuna girip test edemedim bille game sorcueyi built etdimde girmiyor item_protolarıda yolladım yani

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri