M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi)

Legendy V2 Alt Yapı Server Files (Güncellendi) 1

indirmek için izniniz yok
4.40 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kullanma filesi valla boşver knk
niye hor görüyon gardaş :) ilk defa oldu böyle neden olur biliyorsan yardım et lib eksik olsa yaparmı mesela yada src derlemedim içindeki game dosyasıyla calıştırdım ondan olurmu ne biliyim de bisey :)

niye hor görüyon gardaş :) ilk defa oldu böyle neden olur biliyorsan yardım et lib eksik olsa yaparmı mesela yada src derlemedim içindeki game dosyasıyla calıştırdım ondan olurmu ne biliyim de bisey :)
syserr yok diyosun sw açılmıyo diyosun nasıl yardım edim doğa üstü güçlerim yok ki hatayı tespit edebilecek

syserr yok diyosun sw açılmıyo diyosun nasıl yardım edim doğa üstü güçlerim yok ki hatayı tespit edebilecek
g++8: error: ../../liblua/5.0/lib/liblua.a: No such file or directory
g++8: error: ../../liblua/5.0/lib/liblualib.a: No such file or directory
gmake: *** [Makefile:195: ../game_r41029] Error 1

derlemeye calıstıgımda bunu aldım :) libler yüklü değiller galiba bıraz kurcalayım

g++8: error: ../../liblua/5.0/lib/liblua.a: No such file or directory
g++8: error: ../../liblua/5.0/lib/liblualib.a: No such file or directory
gmake: *** [Makefile:195: ../game_r41029] Error 1

derlemeye calıstıgımda bunu aldım :) libler yüklü değiller galiba bıraz kurcalayım
gmake all yap

yine aynı hatayı veriyor ve lib dosyasını vs attığım halde olmuyor loading ekranı tam yukluyor oyundan tamamen atıyor çıldıracam derlemeylemi alakalı yoksa baska birşeylemi anlayamadım @Dr.Legendy

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri