- Konular
- 16
- Online süresi
- 22g 12557s
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 57
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 560
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Dalgaya almak yerine insanca anlatılabilir bunu da sizin için bırakıyorum sattığınız sistemler den bi 20tl kesin castielle ortaklaşa kullanınFŞLADSKGPADSGKLĞPADSGKPADSGKĞPADSGĞKPDSAGKĞPSADGKĞPKPĞADSGPKGADSĞ YAZIK KAFANA
Core tabanlı derken c++ ile çalışan diyor, çekirdek tabanlı diyor yani :QWE Allahım ne insanlar var
Şu altta bırakacağım linkten iyice araştırma yap sana baya lazım xDD
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 533
- Online süresi
- 11ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- Başarım Puanı
- 327
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 9,011
- DevLira
- 45
İnsanca anlatmam için insanca bir cümle kurması gerek üçkağıtçı derse o zaman cevabını alır bu konuda sana laf düşmezDalgaya almak yerine insanca anlatılabilir bunu da sizin için bırakıyorum sattığınız sistemler den bi 20tl kesin castielle ortaklaşa kullanın
- Konular
- 16
- Online süresi
- 4ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 768
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay
- MmoLira
- 8,016
- DevLira
- 12
Onun için core tabanlı ne gibi sorsa insanca anlatırdım ama gelip üçkağıttçı len biz kullanmayalım diyo core diyor len diye konuşursa tabi ki dalgaya alırım.Dalgaya almak yerine insanca anlatılabilir bunu da sizin için bırakıyorum sattığınız sistemler den bi 20tl kesin castielle ortaklaşa kullanın
Sana gelecek olursak ftp fixcisi git kumunda oyna, burada gelip boş boş laf sokmaya çalışma ufaklık al alttaki de sana lazım olur büyüklerine karşı nasıl konuşacağını öğrenirsin. Merak etme parasını da sistemlerden keseceğim 35 tl ile ben karşılarım
- Konular
- 9
- Online süresi
- 9g 61948s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 42
- TM Yaşı
- 4 Yıl 10 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 131
- DevLira
- 6
Benim derdim emirhan ile o nedenle laf olsun diye ona yazdim. Neyin ne oldugunu biliyorum kardesim merak etme sen 8 9 yildir bu işleyim.FŞLADSKGPADSGKLĞPADSGKPADSGKĞPADSGĞKPDSAGKĞPSADGKĞPKPĞADSGPKGADSĞ YAZIK KAFANA
Core tabanlı derken c++ ile çalışan diyor, çekirdek tabanlı diyor yani :QWE Allahım ne insanlar var
Şu altta bırakacağım linkten iyice araştırma yap sana baya lazım xDD
- Konular
- 16
- Online süresi
- 22g 12557s
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 57
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 560
- DevLira
- 6
filesi kuramadiğin için prim olsun diye serverfiles bolumun de warez etmeye çalıştığın, belki kurabilen biri olursa bende nasiplenirim diye düşündüğün günleri unutma. bu arada o kullanmaya tenezzül etmediğiniz core tabanli zindan ve noktali hasar sistemlerini çatur çutur kullanıyorum warez edenin eline sağlık sizde burada terbiye ve talim dersleriyle kendinizi avutun... benim terbiyem ve seviyem gayet yerli yerinde iyi forumlarOnun için core tabanlı ne gibi sorsa insanca anlatırdım ama gelip üçkağıttçı len biz kullanmayalım diyo core diyor len diye konuşursa tabi ki dalgaya alırım.
Sana gelecek olursak ftp fixcisi git kumunda oyna, burada gelip boş boş laf sokmaya çalışma ufaklık al alttaki de sana lazım olur büyüklerine karşı nasıl konuşacağını öğrenirsin. Merak etme parasını da sistemlerden keseceğim 35 tl ile ben karşılarım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)