Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++] Zindan ve hasar güncellemesi

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

filesi kuramadiğin için prim olsun diye serverfiles bolumun de warez etmeye çalıştığın, belki kurabilen biri olursa bende nasiplenirim diye düşündüğün günleri unutma. bu arada o kullanmaya tenezzül etmediğiniz core tabanli zindan ve noktali hasar sistemlerini çatur çutur kullanıyorum warez edenin eline sağlık sizde burada terbiye ve talim dersleriyle kendinizi avutun... benim terbiyem ve seviyem gayet yerli yerinde iyi forumlar 😂
Neyi warez etmeye çalışmışım ben anlamadım xD kim neyi kurabilirse ben de kullanırım falan ne anlatıyosun sen :D Tenezzül etmediğimiz değil aynı mantıkla şu an daha iyi hali var sadece o yüzden öyle yazdı Emirhan. Sen çatır çutur warez kullanmaya devam et yapabileceğin maximum şeyler onlar. Warez etmeleri benim umrumda değil sistemi ben almadım noktalı hasarı zaten vardı bende. Senin gibi açlar için veli nimet böyle dosyalar çatır çutur kullan abisi sana da iyi forumlar :QWE

Benim derdim emirhan ile o nedenle laf olsun diye ona yazdim. Neyin ne oldugunu biliyorum kardesim merak etme sen 8 9 yildir bu işleyim.
Ne yazacağımı sana mı sorcam ? Emirhan yakın arkadaşım etiketlemiş canım da yazmak istedi. Bilmemen ayıp değil de gelip boş boş konuşma bilmediğin şeyler hakkında, bir de üzerine biliyorum diye sıkma bir zahmet xD core tabanlı zindanı sistemde core var zannediyorsun bayağı biliyorsun maşallah :D

Ne yazacağımı sana mı sorcam ? Emirhan yakın arkadaşım etiketlemiş canım da yazmak istedi. Bilmemen ayıp değil de gelip boş boş konuşma bilmediğin şeyler hakkında, bir de üzerine biliyorum diye sıkma bir zahmet xD core tabanlı zindanı sistemde core var zannediyorsun bayağı biliyorsun maşallah :D
Kimin fakesi la bunlar warezden sistem toplayıp gelip bide caz yapıyorlar. Birde biliyormuş bunların bilen hâli böyleyse bilmeyenini düşünemiyorum. Neyse fazla prim vermeye gerek yok xD

Teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler emeğine yazık olmuş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri